BIST 10.056
DOLAR 32,24
EURO 34,81
ALTIN 2.430,74
HABER /  SPOR

Bu özür 8-0ı kurtarır

Futbolcular nasıl özür dileyecek? Bir söylenti dolaşıyor kulislerde..

Abone ol

Liverpool'a 8-0 yenilerek taraftarını şoka sokan Beşiktaş, Sivas önünde hayati bir sınav verecek Mücadelenin sonucu ya fırtınayı dindirecek ya da büyük fırtınaları beraberinde getirecek ..

DİZ ÇÖKECEKLER

Beşiktaşlı futbolcuların bugün tribünlerin önünde diz çöküp taraftarlarından özür dilemeyi düşündüğü öğrenildi.

Ertuğrul Sağlam'a "Galibiyet sözü" veren oyuncuların maç öncesi de tıpkı Slavia Prag'ın taraftarı önünde yaptığı gibi diz çöküp özür dileyeceği kaydedildi. S.Prag, Arsenal'a 7-0 yenilmişti.

TARAFTAR İKİYE BÖLÜNDÜ

Liverpool maçı sonrası bu ilk sınavda taraftarların bir bölümünün yönetim ve Ertuğrul Sağlam'ı protesto edeceği, bir grubun ise sadece F.Bahçe ve Haluk Ulusoy aleyhine tezahürat yapacağı öğrenildi.

Bu bölünmenin tribünde bugün bir sıkıntı yaratabileceği konuşulurken, futbolcuların ise açılacak pankartlarla protesto edileceği bildirildi.

KAPTANLAR BAŞKANA SÖZ VERDİ

Beşiktaş'ta 8-0'lık Liverpool maçının şoku sürerken; görevi bırakabileceği ileri sürülen başkan Yıldırım Demirören ile takım kaptanları İbrahim Üzülmez, İbrahim Toraman ve Koray Avcı'nın bir görüşme yaptıkları öğrenildi.

Üç kaptanın başkana, "Şu anki gelinen noktada futbolcular olarak birinci sorumluluk bizim. Bu ayıbı biz yaptık biz temizleyeceğiz. Sezon sonu ipi göğüsleyeceğiz. Tarih kazandığımız şampiyonluğu da yazacak" dedikleri öğrenildi.