BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67
HABER /  SPOR

Bu kavga bitmez!

Erciyes maçı sırasında saha içinde tartışan Serkan ve Appiah ile Uğur ve Edu, soyunma odasında barıştı.

Abone ol

Kayseri Erciyesspor karşısında birbiriyle tartışan Fenerbahçeli oyuncular, soyunma odasında barıştı, uçakta da dostluklarının bozulmadığını herkese gösterdi.
Sarı - lacivertliler, yenilen gol için Uğur Boral'ı eleştiren Edu ve Appiah'ın Serkan ile atışmasının, bir kavga olarak algılanılmaması gerektiği vurgulandı. Serkan Balcı, saha içi tartışmalarının normal olduğunu vurgulayarak, "Soyunma odasına girdikten sonra tartışmayı sahada bıraktık. Onunla arkadaşlığımız hiçbir zaman bozulmaz. Ama sahada kavgamız hep devam edecek" diye konuştu.

Appiah ise kavganın kazanma hırsından kaynaklandığını belirterek, "Bu tartışma, maçı ne kadar istediğinizi ve kazanma arzumuzu gösterir, sizi güçlü gösterir. Bu tartışmalar devam edecektir. Ama kavga sahada kalır" ifadesini kullandı.

Edu'nun azarladığı Uğur Boral ise şöyle konuştu: "Pozisyonda ileride kaldığım için süratli bir şekilde geri dönemedim. Edu pozisyona giremeyince ve ben gecikince olan oldu. Karşılıklı birbirimize bağırdık. Ama bunları normal karşılamamız gerekiyor. Hedeflerimiz ve bu doğrultuda yapacağımız tartışmaların hepimize faydası var diye düşünüyorum. Çünkü sahada artık birbirimizin hatalarını kapatacak noktaya geldik. Tartışmalar belki bundan sonraki maçlarda da olacak ama dostluğumuz takım arkadaşlığımız hiç bozulmayacak."
Bu tür olayların dünyanın her takımında olduğunu söyleyen Edu ise "Göstermelik dostluk yapmak yerine gerçekten arkadaş ve iyi bir takım olduğumuzu artık herkes biliyor. Sadece Uğur değil, tüm arkadaşlarım benim ailemin bir parçası. Onlarla kavga da edeceğim, birlikte de sevineceğim" yorumunu yaptı.

Kaynak: Milliyet