BIST 10.337
DOLAR 32,27
EURO 34,71
ALTIN 2.402,06
HABER /  SPOR

Bu kadar aksilik de olmaz ki

Başına gelmeyen kalmadı.. Sezona iyi de başlamıştı. Aksilikler ilk maçta başladı.

Abone ol

Trabzonspor'un forvet oyuncusu Ersen Martin'in bu sezon şanssızlıklar bir türlü yakasını bırakmadı. Bordo-mavili oyuncunun ilk şanssızlığı, ligin ilk haftasında Sivasspor maçının 85. dakikasında attığı gol ile takımını 1-0 öne geçirdiği maçın tatil edilmesi oldu.

Ersen Martin'in, çıkan olaylar sonucu maçın tatil edilmesiyle sevincini yaşayamadığını golü, Futbol Federasyonu'nun karşılaşmayı Sivasspor lehine tescil etmesiyle geçerli de sayılmadı.

2. HAFTA SAKATLANDI

Trabzonsporlu oyuncu, ligin ikinci haftasında Gençlerbirliği Oftaş Spor ile deplasmanda yapılan karşılaşmanın 80. dakikasında sakatlandı. Topsuz bir pozisyonda sakatlık geçiren ve sahayı terk etmek zorunda kalan bordo-mavili oyuncunun, sağ ayağında kas yırtığı olduğu ve 4-6 hafta sahalardan uzak kalacağı açıklandı. Ancak bu süre içinde iyileşme sağlayamayan oyuncunun durumunun görülmesi için 2-3 hafta daha beklendi. Bu periyotta da sakatlığı düzelmeyen Ersen Martin, Almanya'nın Münih şehrinde ameliyat oldu. Almanya'da tedavisi süren futbolcu halen daha Trabzon'a dönüp antrenmanlara başlayamadı.

İSPANYA'YA TRANSFERİ GERÇEKLEŞMEDİ

Trabzonspor, futbolcuyu ameliyatından önceki dönemde 1 milyon dolar karşılığında İspanya'nın Recreativo Huelva Kulübü'ne verdi. İspanya Kulübü ile faks yoluyla protokol yapan ve Trabzon'a gelerek eşyasını toplayan Ersen Martin, bu ülkeye gitmek üzereyken bordo-mavili kulübün kararıyla adeta şok oldu.

Trabzonspor'un bordo-mavili futbolcuyu Recreativo Huelva'ya vermekten vazgeçtiğini bildiren bu karar üzerine Ersen Martin, bir süre İstanbul'da kalarak gelişmeleri izledi. Trabzonspor ile İspanyol kulübünün FIFA'lık olduğu bu durum hala netleşmezken, bordo-mavili futbolcu, FIFA'nın vereceği karara göre hangi kulüpte futbol oynayacağını öğrenmiş olacak.