BIST 10.847
DOLAR 32,18
EURO 34,88
ALTIN 2.493,25
HABER /  GÜNCEL

İftar saatinde sapık dehşeti

20 yıllık komşularının kızına iftar saatinde tecavüze kalkıştı.

Abone ol

Mersin’de, üniversite sınavına hazırlanan 25 yaşındaki İsmail Bülbül, iftar saatinde annesinin hazırladığı yemeği 20 yıllık komşularına götürdü ve evde yalnız olan komşularının kızı 14 yaşındaki S.Ş.’ye tecavüze kalktı.

Olay, 7 Ekim’de Mezitli Beldesi’nde iftar saatinde meydana geldi. Eskiköy Mahallesi’nde oturan Elife Bülbül, iftar için hazırladığı yemekten komşularına gönderdi.

Annesinin verdiği yemeği götüren İsmail Bülbül, iddiaya göre, babasıyla yaşayan ve o anda evde tek olan Zeki Koyuncuoğlu İlköğretim Okulu 7’nci sınıf öğrencisi S.Ş.’ye tecavüze kalktı.

Kızın direnişi ile karşılaşan Bülbül, 20 dakikalık direniş sonrası emeline ulaşamadan kaçtı.

Olay, S.’nin başına gelenleri amcasının kızı Selime’ye söylemesiyle ortaya çıktı. Olayı öğrenen baba Mehmet Ali Ş.’nin savcılığa şikayeti üzerine Bülbül gözaltına alındı.

Sağlık kontrolünde kızlık zarının zedelendiği belirlenen S.Ş., evde tek başına bulunurken zanlının geldiğini belirterek, “Bir anda üzerime çullandı. Sanki gözleri dönmüştü. Beni yere yatırarak üzerime çıktı. Direndim, fakat nefesim kesilmişti, korkudan sesim çıkmadı. 20 dakika kadar boyunca kıyafetlerimi çıkarmadan, tecavüz etmeye kalkıştı. Çekip giderken de ‘Sakın kimselere söyleme’ diyerek beni tehdit etti'' dedi.

İfadesinde suçu kabul etmeyen Bülbül, çıkarıldığı mahkemece tutuklandı