BIST 10.614
DOLAR 32,21
EURO 34,94
ALTIN 2.430,85
HABER /  MAGAZİN  /  KÜLTÜR VE SANAT

Stingin sesi kesildi

The Police, solisti Sting’in ses telleri gitti, konser iptal oldu.

Abone ol

Tekrar birleşen rock grubu The Police, solisti Sting’in “sesindeki ciddi sorunlardan” ötürü Belçika’nın Anvers ve Almanya’nın Mannheim kentinde vereceği konserleri iptal etti. 

Konserin organizatörü Live Nation şirketi iptal edilen konserin başka bir tarihte yapılması için çalışmaların sürdürüldüğünü kaydetti.

Şubat’ta kuruluşunun 30. yıldönümü dolayısıyla dünya turuna çıkmak üzere yeniden birleştiğini açıklayan efsane grup, bugün Almanya’nın Mannheim kentinde vereceği konseri de iptal etti. Ünlü grubun, 13 Ekim’de de Almanya’nın Düsseldorf kentinde sahneye çıkması öngörülüyor.

Live Nation sözcüsü, grubun bundan sonraki konserlerinin yapılıp yapılmayacağı konusunda bilgisi bulunmadığını söyledi.

Grubun lideri Sting, diğer üyeler gitarist Andy Summers ve davulcu Stewart Copeland ile Los Angeles’ta Şubat’ta düzenlediği basın toplantısında, dünya turnesinin 28 Mayıs’ta Kanada’nın Vancouver kentinden başlayacağını, Kuzey Amerika’nın ardından Avrupa’da Fransa, Hollanda, İtalya, Almanya ve İngiltere gibi ülkelerde konser vereceklerini belirtmişti.

Açıklamasıyla milyonlarca hayranını sevindiren grup, Latin Amerika, Avustralya ve Japonya’da da sahneye çıkması bekleniyor.