BIST 9.525
DOLAR 32,62
EURO 34,75
ALTIN 2.502,12
HABER /  GÜNCEL  /  YEREL

Bu haberi okumadan sakın yola çıkmayın!

Karayollarının bazı bölümlerinde, yol yapım ve onarım çalışmaları sebebiyle ulaşımın kontrollü olarak sağlandığı bildirildi.

Abone ol

Karayollarının bazı kesimlerinde yol yapım ve onarım çalışmaları nedeniyle ulaşım kontrollü sağlanıyor.

Karayolları Genel Müdürlüğünden yapılan yazılı açıklamaya göre, Ankara-Kırıkkale yolunun 25-38. kilometrelerindeki asfalt çalışmaları nedeniyle ulaşım bölünmüş yolun bir bölümünden iki yönlü sağlanıyor.

Karacabey-Bursa yolunun 35-38. kilometrelerindeki bölünmüş yol yapım çalışmaları nedeniyle ulaşım Bursa-Karacabey istikametinden sol şeritten veriliyor.

Tirebolu-Torul yolundaki asfalt yapımı çalışmaları nedeniyle 18.00-24.00 saatlerinde yol trafiğe kapatılacak. Bekleyen araçlar için 20.00-20.15 ile 22.00-22.15 saatlerinde geçiş imkanı sağlanıyor.

Milas-Yatağan yolunun 4-19. kilometrelerindeki (Kozağaç mevkisi, Boğayokuşu mevkisi ve Karaltı mevkisi) patlatmalı yol yapım çalışmaları nedeniyle salı ve perşembe günleri 14.00-16.00 saatlerinde yol kısa süreli aralıklarla trafiğe kapatılarak ulaşım kontrollü sağlanıyor.

Gümüşova-Gerede Otoyolu'nun Bolu doğu (Çaydurt)-Bolu batı kesimlerinde 11 Ekime kadar sürdürülecek üstyapı çalışmaları nedeniyle Ankara-İstanbul istikameti taşıt trafiğine kapatılarak ulaşım İstanbul-Ankara istikametinden iki yönlü verilecek.

Ankara Çevre Otoyolu'nun Cebeci-Gölbaşı istikametinde üstyapı onarım çalışmaları nedeniyle 17 Ekime kadar bant değişikliği yapılacağından trafik karşı yönden iki yönlü ve kontrollü sağlanacak.

Anadolu Otoyolu'nun Kaynaşlı kavşağı-1. Viyadük arası kesiminde termoplastik çizgi çalışmaları nedeniyle 2 Ekime kadar her iki yönde işin durumuna göre yolun sol ve sağ şeritleri taşıt trafiğine kapatılarak ulaşım diğer şeritlerden kontrollü verilecek.

Anadolu Otoyolu'nun Gümüşova-Gerede kesimi Bolu il sınırı ile Abant kavşağı arasındaki termoplastik çizgi çalışmaları nedeniyle bugün (Bolu Dağı tünel geçişi dahil) şerit daralması yapılacağından ulaşım kontrollü sağlanıyor.

Söğüt-Korkuteli-Antalya yolu, 9-11. kilometrelerindeki patlatmalı yol yapım çalışmaları nedeniyle pazartesi, çarşamba ve cuma günleri 14.00-16.00 saatlerinde ulaşıma kapatılacak.

Anamur-Aydıncık yolunun 23-25. kilometrelerindeki bölünmüş yol yapım çalışmaları nedeniyle aralıklarla patlatma yapılacak.

Anadolu Otoyolu'nun Yumrukaya-Çaydurt kesiminde yapılacak üstyapı iyileştirilmesi çalışmaları nedeniyle 30 Eylüle kadar İstanbul-Ankara istikameti taşıt trafiğine kapatılacağından ulaşım Ankara-İstanbul yönünde bölünmüş yolun bir bölümünden iki yönlü sağlanacak.

Ankara Çevre Otoyolu Cebeci kavşağı-Gölbaşı kavşağı-İncek kavşağı kesiminde sürdürülen üstyapı iyileştirme çalışmaları nedeniyle Gölbaşı kavşağı ile Cebeci kavşağı arası 30 Eylüle kadar trafiğe kapatılacak, ulaşım Cebeci kavşağı-Gölbaşı kavşağı istikametinde iki yönlü verilecek.

Osmancık-Gümüşhacıköy yolunun 4-5. kilometrelerindeki patlatmalı yol yapım çalışmaları nedeniyle ulaşım 60 dakikalık aralıklarla kesilerek kontrollü sağlanıyor.

Anadolu Otoyolu'nun Abant kavşağı ile Bolu Dağı Tüneli arasındaki Elmalık A Tipi Otoyol Hizmet Tesisi'nin yapımıyla ilgili olarak köprü kirişlerinin yerine konulması çalışmaları nedeniyle 1 Ekime kadar İstanbul-Ankara istikameti trafiğe kapatılacak, ulaşım Ankara-İstanbul istikametinden iki yönlü ve kontrollü verilecek.

Hasankeyf-Gercüş yolunun 4-7. kilometrelerindeki patlatmalı yol yapım çalışmaları nedeniyle 09.00-11.00 ve 14.00-16.00 saatlerinde yol trafiğe kapatılacak.

Ortaklar-Söke-Milas yolunun 57-61. kilometrelerindeki (Bafa Gölü) patlatmalı yol yapım çalışmaları nedeniyle salı, çarşamba ve perşembe günleri 13.00-17.00 saatlerinde yol aralıklarla trafiğe kapatılarak ulaşım kontrollü sağlanıyor.

Ortaklar-Söke-Milas yolunun 14-17. kilometrelerindeki (Karacabel Tüneli mevkisi) patlatmalı yol yapım çalışmaları nedeniyle salı, çarşamba ve perşembe günleri 13.00-17.00 saatlerinde araç geçişine izin verilmeyecek.