BIST 9.072
DOLAR 32,37
EURO 34,97
ALTIN 2.326,06
HABER /  SPOR

Bomba gelişme! Mesut Özil futbolu bıraktı

Kariyerinde Schalke04, Werder Bremen, Real Madrid, Arsenal, Fenerbahçe ve Başakşehir'de top koşturan yıldız futbolcu Mesut Özil, futbol yaşantısını sonlandırdığını duyurdu.

Abone ol

Son olarak Başakşehir forması giyen Mesut Özil, futbolu bıraktığını duyurdu.  34 yaşındaki Özil, futbolu bıraktığı açıklamasını Real Madrid formasıyla olan fotoğrafıyla paylaştı.

Süper Lig'de Medipol Başakşehir ve Fenerbahçe ile toplamda 36 maça çıkan Mesut, 8 gol ve 3 asistlik performansla takımlarına katkıda bulundu.

Mesut Özil, kariyerinde Dünya Kupası başta olmak üzere; 1 La Liga, 1 İspanya Kral Kupası, 1 İspanya Süper kupası, 4 İngiltere Lig Kupası, 2 İngiliz Süper Kupası, 1 kez de Almanya Kupası kazanma başarısı gösterdi.

Arda Güler’den Mesut Özil’e veda mesajı

Fenerbahçe'nin 18 yaşındaki oyuncusu Arda Güler, Mesut için sosyal medya hesabından veda mesajı yayımladı. Arda, “Genç bir futbolcu için örnek aldığı kişilerden biriyle sahada yan yana oynamış olma duygusu tarif edilemez bir mutluluk. Küçükken videolarını izleyerek senden öğrendiklerimden, aynı forma altında oynadığımız günlere kadar bana öğrettiğin her şey için sonsuz teşekkürler ağabey. Yolun hep açık olsun” ifadelerini kullandı.

BU FOTO GALERİYE BAKIN
Seçime 53 gün kala son anket! Bu pazar seçim olsa kime oy verirsiniz? Erdoğan ve Kılıçdaroğlu arasındaki fark...
Foto Galeri Seçime 53 gün kala son anket! Bu pazar seçim olsa kime oy verirsiniz? Erdoğan ve Kılıçdaroğlu arasındaki fark... Galeriye Gözat