BIST 9.916
DOLAR 32,48
EURO 34,74
ALTIN 2.439,55
HABER /  GÜNCEL

Boğaziçi Üniversitesi rektörlüğünden alınan Prof. Dr. Melih Bulu fena rezil oldu

BOĞAZİÇİ Üniversitesi Rektörlüğü görevinden alınan Prof. Dr. Melih Bulu, Resmi Gazete'de yayımlanan atama kararının ardından Instagram hesabından yaptığı paylaşımla haberin asılsız olduğunu iddia etti ancak paylaşımını kısa süre sonra sildi.

Abone ol

Boğaziçi Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Melih Bulu, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın kararıyla gece yarısı görevden alındı. Kararın resmi gazetede yayınlanmasının ardından sosyal medyaya düşünce Melih Bulu, Resmi Gazete'den haberi olmadığından olsa gerek görevden alındığını haberinin yalan olduğu paylaşımı yaptı. 

Gece yarısı görevden alınan Prof. Dr. Bulu, Instagram hesabından daha önce hakkında çıkan istifa haberlerini yalanlarken söylediği "Peki bundan şeyin haberi var mı, mesela benim" yazdığı postuna göndermeye bulunarak "Hakkımda şu an Twitter gündeminde olan konuya cevabım yine eskiden çıkan asılsız haberle aynıdır" dedi.  

Prof. Bulu, paylaşımını kısa bir süre sonra sildi. Prof. Dr. Melih Bulu'nun rektör olarak atamasıyla Boğaziçi Üniversitesi'nde başlayan protestolar sürüyordu.

O hala kendini rektör sanıyor!

Melih Bulu'nun görevden alınmasının ardından yalanlama açıklaması paylaştığı sosyal medya hesaplarında hala 'Boğaziçi Üniversitesi Rektörü' yazıyor. Sosyal medya kullanıcıları o görselleri paylaşıp "O hala kendini rektör sanıyor" göndermeleri yaptı...

Sosyal medyada olay oldu

7 ay önce Boğaziçi Üniversitesi Rektörlüğü'ne atanan Prof. Dr. Melih Bulu'nun görevden alınması sosyal medyada en çok tartışılan konu haline geldi. Bulu'nun görevden alınmasına yönelik sosyal medyada yapılan paylaşımlardan bazılar şöyle: