BIST 10.219
DOLAR 32,21
EURO 34,86
ALTIN 2.444,47
HABER /  GÜNCEL

Bir eşcinsel Madonna olursa

Bir çok insanın gerçeğinden ayırt edemediği bu fakir adam, Madonna sayesinde yılda 12bin dolar kazanıyor

Abone ol

İNTERNETHABER/DIŞ HABERLER

Binlerce hayranı sokakta uzun bir eskort oluşturmuş, Madonna'yı dinlemek için bekliyorlar. Oysa, bekledikleri o süperstar Madonna değil; Şilili fakir bir genç.

28 yaşındaki Elias Figueroa, küçük bir çocukken radyodan "Like a Virgin"i dinlemiş ve o gün Madonna gibi olmaya karar vermiş.

Muhteşem, seksi ve inanılmaz dediği süperstara benzemek için saatlerce makyaj yapıyor ve Madonna hayranlarının karşısına çıkarak, hem kendisi mutlu oluyor hem de dinlemeye gelenleri mutlu ediyor.

Eşcinsel olduğunu saklamayan Elias, yılda 12 bin dolar kazanıyor ki bu, Şili'de kişi başına düşen yıllık gelirin 3 katına eşit.

"Bir süperstarın hayatını yaşadığım için çok gururluyum, bazen yabancılar yolda beni çeviriyorlar, fotoğraf çektirmek istiyorlar, imza istiyorlar" diyen Elias için Madonna gerçek bir idol.

"Çoğu insan beni gerçeğinden ayırt edemiyor, hatta bir çokları erkek olduğumu bile fark etmiyorlar" diyor Elias Figueroa.

1996 yılında, henüz 15 yaşındayken ilk Madonna performansını gerçekleştirmiş Elias. Bir doğum günü partisinde yaptığı bu inanılmaz gösteri tüm arkadaşlarını büyülemiş ve bir an hepsi gerçek sanmışlar.

Tüm Madonna videolarını izliyor, hareketleri, mimikleri, jestleri, konuşma tarzı o kadra benziyor ki Madonna'ya, iki yıl sonra 17 yaşındayken Santiago'nun gece kulüplerinde sergilemeye başlıyor Madonna performansını.

İlk performansından 20 dolar kazanan Elias, şimdi haftada en az üç kez gösteri düzenliyor ve gösteri başına 500 dolar alıyor.

Onu tiyatrolarda ya da statyumlarda dinlemeye gelenlerin sayısı artık 20 bini buluyor ve yakın çevresi onun giderek tam bir diva olmaya başladığını söylüyorlar.

İNANILMAZ DÖNÜŞÜMÜN FOTOĞRAFLARI...

[PAGE] [PAGE]

 

[PAGE] [PAGE] [PAGE] [PAGE]