BIST 10.056
DOLAR 32,21
EURO 34,78
ALTIN 2.420,72
HABER /  GÜNCEL  /  EĞİTİM

KPSS adaylarına ek süre

Hem KPSS tercihleri yapılıyor, hem de ÖSS sonuçları aynı anda açıklandı. Site çöktü. Öğrenciler isyan etti. ÖSYM yetkileri açıklama yaptı.

Abone ol

İNTERNETHABER
Haber Merkezi

KPSS tercih işlemlerinin sürmesinin yanı sıra bir de ÖSS sonuçları açıklanınca ÖSYM' nin sitesi çöktü. Üstelik sadece internetten yapılan tercih işlemi yarın sona erecek. ÖSYM siteyi onaramadı ve KPSS adaylarına ek süre verildi.

YARIN SON GÜN ÖSYM'NİN SİTESİ ÇÖKTÜ

İnternethaber'i arayan çok sayıda kişi bugün ÖSYM'nin sitesine giremediklerinden şikayet etti. "Kamu Personeli Seçme Sınavı için tercih işlemi yarın sona eriyor. Ancak sitede işlem yapamıyoruz. Önümüze sürekli 'Şu anda sitemiz hizmet verememektedir.Lütfen daha sonra tekrar deneyiniz.' diye bir uyarı çıkıyor" dedi.

KPSS ADAYLARINA EK SÜRE

ÖSYM yetkilileri ise hatanın kendilerinden değil Türk Telekom'dan kaynaklandığını ve çözüm için uğraştıklarını söylediler. Ancak saatler geçmesine rağmen bir çözüm yolu bulunamayıncak ÖSYM açıklama yaptı ve KPSS adaylarının tercih süresini uzattı.


ŞİFRE ALMAK DA BİR DERT

İnternethaber'e şikayetlerini ileten öğrencilerin tek derdi bu değil... KPSS tercihlerini yapmak için istenen şifrenin okullardan alınacağı kendilerine iletilen öğrenciler, okulların kapalı olması nedeniyle yetkili bulamaktan şikayetçi. "Hiçbir okul açık değil ki, şifreyi hangi okuldan alacağız?" diye soruyorlar ve ÖSYM'nin bu sorunlarına da çözüm olmasını istiyorlar.