BIST 10.181
DOLAR 32,21
EURO 34,74
ALTIN 2.433,15
HABER /  GÜNCEL

O doğmadan babası şehit oldu

Daha doğmasına 2 ay var. Ama acıyı anne karnında öğrendi. Şehit babasını mezara uğurladı. İki abisiyle birlikte o da yetim kaldı.

Abone ol

Diyarbakır'ın Bağlar ilçesindeki silahlı saldırıda hayatını kaybeden polis memuru Tugay Ak'ın (34) cenazesi, memleketi Mersin'in Gülnar ilçesi Demirözü köyünde toprağa verildi.

Tugay Ak'ın, dün Diyarbakır'dan ambulansla Gülnar Devlet Hastanesi morguna getirilen cenazesi, bugün yakınları tarafından alınarak, baba evine götürüldü. Baba evinde bir süre bekletildikten sonra Demirözü köyüne götürülen cenaze, burada kılınan cenaze namazının ardından toprağa verildi.

EŞİ 7 AYLIK HAMİLE

Biri 4, diğeri 8 yaşında iki çocuk babası Tugay Ak'ın, üçüncü çocuğuna 7 aylık hamile olan eşi Songül Ak, cenaze töreni sırasında yakınları tarafından güçlükle teskin edildi. 8 yaşındaki Abdullah ise tören boyunca babasının fotoğrafını elinden bırakmadı. Anne Hatice ve baba Abdullah Ak da polis memurlarının yardımıyla ayakta durmaya çalıştı.

ZİYARETE GİTTİ ŞEHİT OLDU

Cenaze törenine Gülnar Kaymakamı Mehmet Yıldırım, Emniyet Amiri Murat Kırmızıaltın, İlçe Jandarma Bölük Komutanı Üsteğmen M. Emin Er, Aydıncık Belediye Başkanı Ferat Aktan, Gülnar Belediye Başkan Yardımcısı Tevfik Emsal, emniyet ve jandarma personeli ve köylüler katıldı.

Diyarbakır'ın Bağlar ilçesinde önceki gece bir iş yerinin önünde oturan gruba yapılan silahlı saldırıda, bölge trafikte görevli ve istirahatli olduğu, bir arkadaşını ziyaret için orada bulunduğu belirtilen polis memuru Tugay Ak yaşamını yitirmiş, bir vatandaş da yaralanmıştı.