BIST 10.346
DOLAR 32,35
EURO 34,76
ALTIN 2.403,21
HABER /  GÜNCEL

Talihsiz köpeğin beyninde mangal maşası

Dikkatsizlik zavallı köpeğe çok acı çektirdi. Kafasındaki maşayla iki gün acılar içinde kıvrandıktan sonra veterinere götürüldü.

Abone ol

İNTERNETHABER/Dış Haberler

Bu küçük sevimli köpeğin adı Smokey. Smokey biraz talihsiz bir hayvan. Sahibinin bahçesinde verdiği mangal partisinde başına çok üzücü bir kaza geldi. Mangalın maşası kafasına battı.

Havaya fırlatılıp atılan iki uçlu maşa 12 haftalık minik köpeğin beynine saplandı. Yavru köpek kafasına batan maşanın verdiği acıyla havlayarak çalılıkların altına koşup iki gün boyunca saklandı.

Sahibi Hughie Wagers onu bulduğu zaman aceleyle veterinere koştu.Cumberland Valley Hayvan Hastenesinde görevli Michelle Duncum adlı hemşire hayvanı gördüğü zaman gözlerine inanamamış. Daha önce küçük bir çatal yutan hayvanlarla karşılaştığını fakat böylesi bir durumla ilk defa karşılaştığını ve önce ne yapacağını bilemediğini daha sonra hayvanın kafatası filmini çektiğini ifade etti.

 Maşa hayvanın kafatası veya gözünün ardındaki boşlukta değildi,tam beynine saplanmıştı. Yavru köpek ameliyata alındı ve kafasındaki maşa yavaşça çekilerek çıkartıldı.

 Yavru köpeğin kurtarılması tam anlamıyla bir mucize oldu.