BIST 10.219
DOLAR 32,21
EURO 34,86
ALTIN 2.444,47
HABER /  GÜNCEL

Bilica bu kez Jaja'nın kuyusunu kazdı

Bilica ile Jaja'nın cipte kadınlarla eğlenirken görüntülenmesi bordo mavili camiada komplo iddialarını gündeme getirdi.

Abone ol

Süper Lig'de bitime 8 hafta kala müthiş bir şampiyonluk yarışı veren Fenerbahçe ile Trabzonspor'un iki oyuncusunun İstanbul gecelerindeki eğlence görüntüleri iki kulübün de gündemine bomba gibi düştü.

Sabah gazetesinde yer alan habere göre Fenerbahçe'de artık pek forma bulamayan Fabio Bilica'nın Trabzonspor'un golcü yıldızı Jaja ile trafikte bir cipin içinde birkaç kadınla ellerinde kadehlerle sarhoş vaziyette görüntülenmeleri özellikle Trabzon taraftarlarından büyük tepki çekti.

Fox TV'nin "Süper Kulüp"programının yakaladığı iki Brezilyalı'dan Jaja'nın rahat görüntüleri Trabzonspor yönetimini ayağa kaldırdı. Yöneticiler, Brezilyalı yıldızın izin gününde bile olsa şampiyonluk yolundaki rakiplerinin adı sık sık olaylara karışan bir futbolcusu ile alem yapmasına tepki gösterdiler. Yönetim daha önce de bayanlarla eğlenirken görüntüleri çıkan Jaja'nın uyarılara rağmen sergilediği davranışlarını bu kez cezasız bırakmayacak. Jaja'nın önce ifadesi alınacak, ardından Şenol Güneş'in de görüşü alınarak ağır para cezası verilecek.

SABIKA DENİNCE AKLA BİLİCA GELİYOR
Bilica'nın ismi futbolundan çok karıştığı olaylarla anılıyor. En son Balmumcu'da bir kuryeye çarpıp kaçan ardından teslim olan Bilica, geçen sezon da Beşiktaş derbisinde penaltı öncesi penaltı noktasını ayağıyla kazıp büyük tartışmalara sebep olmuştu. Sezonun ilk yarısında idmanda Caner'le kavga edip genç futbolcuyu saçlarından çekip hırpalayan Bilica, gördüğü anlamsız kartlar, rakibi tahrik etmek ve birden fazla eşinden 10'u çocuk sahibi olması ile tanınıyor.

TARAFTARLAR: JAJA'YA KOMPLO MU VAR?
Trabzonsporlular, Bilica-Jaja'nın alemleri sonrası hem futbolcularına hem de rakiplerine kızdı. Fenerbahçe'nin Trabzonspor'u yendikten sonra Jaja ile Alanzinho'nun Fenerbahçe'nin Brezilyalı oyuncularının partisine katıldığını hatırlatan bordo-mavili taraftarlar, "Rakibin en sabıkalı futbolcusu ile elde kadehlerle bu kadar rahat nasıl eğlenir? Şampiyonluk sürecinde İstanbul'a gitmek yasaklansın. Bilica'nın Jaja'yla eğlenmesi masum görünmüyor" yorumlarını yaptılar.