BIST 10.219
DOLAR 32,21
EURO 34,86
ALTIN 2.444,47
HABER /  GÜNCEL

Üniversiteli cinayetinde şok gelişme!

1 Mart günü Ayazma Mevkii'nde gölet kenarında bacakları kesilmiş cesedi bulunan üniversite öğrencisi Sema Karakoca olayında flaş gelişme yaşandı

Abone ol

Sema Karakoca'ya ait olduğu belirlenen kanlı bezden yola çıkarak 6 şüpheliye ulaştı.

Bursa’da öldürüldükten sonra cesedi, bacakları kesilerek dere kenarına atılan Uludağ Üniversitesi Fen- Edebiyat Fakültesi Felsefe Bölümü birinci sınıf öğrencisi Sema Karakoca cinayetiyle ilgili 6 şüpheliyi gözaltına alınırken, olayla ilgili 5 kişi de jandarmaya getirilerek ifadelerine başvuruldu.

Cinayeti aydınlatıp failleri yakalamak için yoğun çaba harcayan jandarma, bir evde bulduğu ve Sema Karakoca'ya ait olduğu belirlenen kanlı bezden yola çıkarak 6 şüpheliye ulaştı. Bu kişiler eş zamanlı operasyonla gözaltına alınırken, şüphelilerin olayda kullandıkları sanılan 1 minibüs ve 2 otomobil de incelenmek üzere jandarmaya getirildi.Bu sabah gözaltına alınanlar arasında bulunan Sema Karakoca'nın erkek arkadaşı Muzaffer Ş.'nin evinde daha önce yapılan aramada bulunan ve üzerlerindeki kan lekelerinin silinmiş olabileceği tahmin edilen kazak ve bazı eşya da jandarmaya getirildi.

KAÇMA İHTİMALİ ÜZERİNE OPERASYON ERKENE ALINDI
Jandarmanın, Sema Karakoca'nın cesedinin bulunduğu 1 Mart tarihinden itibaren teknik takiple ulaştığı şüphelilerin kaçma ihtimalini dikkate alarak sabah saat 04.00'de eş zamanlı operasyon yaptığı belirtildi. İpucu olduğu gerekçesiyle baskın yapılan evlerden bazı eşya da alındı.
Şüphelilerin, Sema Karakoca'nın kaybolduğu 16 Şubat tarihinden itibaren tülm telefon konuşmaları incelemeye alındı. Şüphelilerin sorgusu ve tanıkların ifadeleri doğrultusunda yeni gözaltılar olabileceği belirtildi.