BIST 10.248
DOLAR 32,25
EURO 34,79
ALTIN 2.401,01
HABER /  MAGAZİN

Beyaz yalan haberlere isyan etti

Ünlü şovmen Beyaz hakkında çıkan haberlere isyan etti: Bu haberler terbiyesizlikten başka bir şey değil..

Abone ol

Özel bir şirketin düzenlediği geceye katılmak üzere bugün ünlü sanatçılar İbrahim Tatlıses ve Sibel Can ile birlikte Antalya'ya gelen Beyazıt Öztürk, son bir hafta içerisinde hakkında çıkan 3 haberin de gerçek dışı olduğunu ileri sürdü.

Havaalanından annesi ve asistanım dediği genç bayanla birlikte çıkan ünlü şovmen, "Asistanım ve annemle buradayım. Maalesef son 3 haftada hakkımda çıkan 3 ayrı haberde araştırılmadan gerçek dışı bilgilerle yayınlandı. Programıma katılan bir bayanla çekildiğim fotoğrafta ağabeyini kesip çıkardılar önce onu sevgilim diye yazdılar, sonra Bursa'da bir öğretmen sevgilim olduğunu yazdılar.

Bunlar beni çok üzüyor. Bu haberleri yapanların kendilerine bir çeki düzen vermelerinin zamanının geldiğini düşünüyorum. Ayıp etmeye başladınız. 3 ayrı haber ve üçünün de altı boş. Ben hep iyi niyetle yaklaşıyorum, ancak güler yüzümüzü istismar ediyorlar. Acaba böyle davranmakla hata mı ediyorum" diye konuştu.

Beyazıt Öztürk, Rus barmen sevgilisi olduğu yönündeki haberlerin de tamamen asılsız ve masa başında üretilmiş bir haber olduğunu söyledi.

İbrahim Tatlıses, Sibel Can ve Beyazıt Öztürk'ün Kemer'de bir tatil köyünde akşam düzenlenecek bir programda sahne alacakları öğrenildi.