BIST 10.690
DOLAR 32,21
EURO 35,05
ALTIN 2.526,89
HABER /  SPOR

Beşiktaşta tek hedef 3 puan

F.Bahçe ile arasındaki 4 puanlık farkı eritmek isteyen Beşiktaş Sakarya önünde. İşte takımların muhtemel 11'leri..

Abone ol

Süper Lig’de üst üste beş maçtır kazanan ve dört karşılaşmada gol yemeyen Beşiktaş, Sakaryaspor karşısında zafer arıyor... Fortis Türkiye Kupası’nda da Fenerbahçe’yi 1-0 mağlup etmeyi başaran Siyah-Beyazlılar, Sakarya maçından da zaferle ayrılıp ezeli rakibinin puan kaybını bekleyecek. Saat Sakarya Atatürk Stadı’nda oynanacak zorlu mücadele saat 19.00’da başlayacak. Hakem Bülent Yıldırım’ın yöneteceği 90 dakikayı Lig TV naklen ekranlara getirecek.

Sakarya can derdinde
Beşiktaş’ta Ali Güneş, İbrahim Üzülmez, Mustafa Doğan sakatlıkları nedeniyle kadroda yer almazken, Koray’ın da oynamasının zor olduğu açıklandı. Sakaryaspor’da ise Murat Erdoğan, Baba Adamo ve Mehmet’in forma giyemeyecekleri bildirildi. İki takımda da cezalı oyuncu bulunmuyor. Beşiktaş puan kaybı halinde zirveden uzaklaşırken, Sakaryaspor da ligde kalma umutlarını tüketecek. Ev sahibi ekip, bitime 7 hafta kala en yakın rakibinin 8 puan gerisinde bulunuyor.

Sarı kart alarmı
Sakaryaspor karşılaşması öncesinde Beşiktaş’ta ceza sınırındaki oyuncuların fazlalığı can sıkıyor... Siyah-Beyazlı ekipte, Baki Mercimek, Koray Avcı, Fahri Tatan, Serdar Kurtuluş, Mert Nobre, Ricardinho, Mehmet Sedef sarı kart görmeleri halinde cezalı duruma düşecekler ve Antalyaspor mücadelesinde forma giyemeyecekler. Sakaryaspor’da da Murat Erdoğan, Cem Yanık, Suat Usta, Hakan Özmert ve Martinez sınırda...

Sakarya: Martinez, Murat Duman, Suat, Hüseyin, Alişan, Musa, Hakan, Evren, Cem, Cangele, Özgür

Beşiktaş: Runje, Ali Tandoğan, Gökhan Zan, İ. Toraman, Baki, Kleberson, Serdar, Delgado, Ricardinho, Bobo, Nobre

Stat: Şükrü Saraçoğlu
Saat: 19.00
Yayın: Lig TV
Hakem: Yunus Yıldırım