BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67
HABER /  SPOR

Beşiktaşta kabus bitecek mi?

Beşiktaş, bu sezon kendisini kupadan eleyen ve ligde berabere kalan Ç.Rize ile karşılaşacak.

Abone ol

Zirve yarışındaki prestijini yeniden yakalamak ve Avrupa macerasına Şampiyonlar Ligi veya UEFA Kupası’ndan katılmak isteyen Beşiktaş’ta, Teknik Direktör Ertuğrul Sağlam futbolcularına son uyarılarını yaptı.

Kart uyarısı yapıldı

Karadeniz ekibinin küme düşmeme mücadelesi vermesi, Beşiktaş’ın da ligde üst sıralara çıkarak camia içindeki tepkileri dindirmek istemesi nedeniyle kıran kırana geçecek karşılaşma öncesinde siyah - beyazlı oyuncuların, gereksiz kart görmemeleri konusunda da dikkatleri çekildi. Ligdeki ilk maçta berabere kalıp, Fortis Türkiye Kupası’ndan da kendisini eleyerek bu sezonun kâbusu haline gelen Çaykur Rizespor’dan galibiyet almak isteyen siyah-beyazlı takımın teknik patronu Sağlam, daha önceki oynanan maç kasetlerini de futbolcularına izleterek yapılan hataların tekrarlanmamasını istediği öğrenildi.

‘Beşiktaşlı gibi oynayın’


Bu gelişmelerin yanı sıra Başkan Yıldırım Demirören ve bazı yöneticilerin de hafta boyunca sürekli tesislere gelerek hem teknik heyet hem de futbolcularla bir toplantı yaptığı vurgulandı. Beşiktaşlı futbolculara moral veren Demirören’in, “Sizlere güveniyorum. Bu sezon çok şanssızlıklar yaşadık. Kalan maçlarımızı kazanacağınıza inanıyorum. Yeter ki çıkıp Beşiktaşlı gibi oynayın” diye konuştuğu öğrenildi.

Baki de gitmedi

Çaykur Rizespor maçının son taktik çalışmasını dün gerçekleştiren Beşiktaş, 16.30 uçağıyla Trabzon’a geçti, buradan da karayoluyla Rize’ye gitti. Kartal’ı, 15-20 kişilik bir taraftar topluluğu, çiçeklerle karşıladı. Siyah-beyazlıların dünkü antrenmanına, sakatlığı süren Ali Tandoğan katılmazken, bu futbolcuyla birlikte, kart cezası bulunan Bobo ve tam olarak sakatlığı geçmeyen Baki de kadroya alınmadı.