BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67
HABER /  MAGAZİN

Sawyerin hayranı şaşırttı

"Lost" dizisinde "Sawyer" karakterini canlandıran oyuncu Holloway, bayan hayranında garip bir teklif aldı.

Abone ol

Ünlü yıldız basın toplantısı sırasında bir kadının birlikte olma teklifini şaşkınlıkla karşıladı sonra yüzüğünü göstererek yanıtladı.

İzlenme rekorları kıran "Lost" adlı televizyon dizisinde "Sawyer" karakterini canlandıran oyuncu Josh Holloway, reklam filminde rol aldığı Magnum Double’ın basın tanıtım toplantısına katıldı.

Les Ottomans Otel’de gerçekleştirilen toplantıya basın mensuplarının yanı sıra sanatçının hayranı kadınlarırın ilgi gösterdiği görüldü.

İSTANBUL'U ÇOK BEĞENDİ

Josh Hollaway, reklam filmi çekimleri için geldiği İstanbul’u çok beğendiğini ifade ederek, "Boğaz manzarası mükemmel. İlk geldiğim sabah, tepeden yükselen odama giren güneş ışıkları ile uyandım. İstanbul’un çok özel bir yer olduğunu düşünüyorum" dedi.

Toplantıda, sorulara esprili cevaplar veren Holloway, beraber rol almak istediği kadın oyuncular arasına ise Judi Dench ve Meryl Streep’in yanı sıra Scarlet Johnson’ı saydı.

LOST’UN FİNALİ

Holloway, "4. sezonda Lost dizisinin finalinin izleyici tatmin edip etmeyeceği" yönündeki bir soruyu, "Sanırım evet. Şu anda adada işler kızışmaya başladı. Final uzun olacak. Kısa bir film gibi düşünülebilir. Ben de sonunda ne olacağını bilmiyorum, senaryoyu dönünce okuyacağım. Zor bir sezon oldu bizim için. Yazarların grevi, DVD’lerin internete dönüşmesi, sözleşmelerin eski olması gibi problemler yaşadık" dedi.

"Bir kadın olsaydınız Lost dizisindeki Jack karakteri mi, Sawyer’i mi tercih ederdiniz" sorusuna ise Holloway, "Nasıl bir kadın olduğuma göre değişir. Sawyer bir hafta sonu geçirilebilecek bir adam. Ama Jack’le bir ömür boyu yaşanabilir" cevabını verdi.

GARİP TEKLİF

Josh Holloway, salondaki kadınlardan birinin garip teklifi üzerine şaşkına döndü. Cinsel ilişki teklifi üzerine şaşkınlıkla ne diyeceğini bilemeyen Lost yıldızı yüzüğünü göstererek "Evli olduğumu hatırlatmam gerekiyor sanırım" dedi.