BIST 10.222
DOLAR 32,22
EURO 34,78
ALTIN 2.427,03
HABER /  POLİTİKA

Bakanlar nikahta buluştu

Devlet Bakanı Mehmet Aydın ve Milli Savunma Bakanı Vecdi Gönül, AK Parti İzmir eski milletvekillerinden Tevfik Ensari'nin oğlunun nikah şahitliğini yaptı.

Abone ol

Münir Ensari ve Nuray Alagöz'ün düğün töreni Balçova Princess Otel'de yapıldı.

Tevfik ve Elmas Ensari ile Aydın ve Nevin Alagöz'ün davetlileri kapıda karşıladığı düğün törenine bakanların yanı sıra AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Nükhet Hotar Göksel, eski İçişleri Bakanı Abdülkadir Aksu, AK Parti İzmir milletvekilleri, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, iş adamları, belediye başkanları, çok sayıda partili ile davetliler katıldı.

Buca Belediye Başkanı Cemil Şeboy'un kıydığı nikahta, bakanlar Mehmet Aydın ve Vecdi Gönül ile Nükhet Hotar Göksel, Abdülkadir Aksu, Dr. Alper Ak nikah şahitliği yaptı.

Abdülkadir Aksu, Münir Ensari ve Nuray Alagöz'ün Devrek'te yapılan nişan töreninde yüzükleri taktığını, nikahta bulunmaktan da büyük mutluluk duyduğunu belirtti.

Buca Belediye Başkanı Şeboy da, nikahı ''devlet gibi nikah'' olarak tanımlarken, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Nükhet Hotar Göksel'de evlilik cüzdanını Nuray (Alagöz) Ensari'ye verdi.