BIST 10.046
DOLAR 32,36
EURO 34,76
ALTIN 2.404,63
HABER /  SPOR

Fenerin yıldızları gidiyor mu?

Fenerbahçe'nin son 3 yıldır çalıştığı ve Alex’in de menajerliğini üstlenen Juan Figer, F.Bahçe yönetimiyle masaya oturdu.

Abone ol

Fenerbahçe'nin son 3 yıldır çalıştığı ve Alex’in de menajerliğini üstlenen Juan Figer, dün İstanbul’a geldi. Figer’in İstanbul’a gelmesi, sarı-lacivertli kulüpte ’Yeni sezon için transfer çalışmaları başladı’ şeklinde yorumlandı.

Yapılan görüşmede Lugano, Edu ve Deivid gibi oyunculara Avrupa’dan gelen teklif ve rakamların iletildiği; bu oyuncuların taliplere satılması halinde, son derece yüksek bonservis bedellerinin F.Bahçe’nin kasasına gireceğinin müjdesinin verildiği öğrenildi

FİGER BİLGİ AKTARDI

JUAN Figer ile yapılan görüşmelerde, Real Madridli Baptista ve Bayern Münihli Lucio’nun da menajerliğini elinde bulunduran Uruguaylı’nın, bu iki futbolcu hakkında da bilgi verdiği ileri sürüldü. Sarı-lacivertli yöneticilerle bugün kulüpte bir kez daha görüşecek olan Figer’in, bonservis bedeli bulunmayan Lucio’nun F.Bahçe’ye büyük katkı sağlayacağını söylediği, Baptista için de gerekli girişimlerin yapılabileceğini ilettiği belirtildi

‘KEZMAN’A TAKIM BUL’

ÖTE yandan F.Bahçeli yöneticilerin, menajer Juan Figer’den sezon sonu göndermeyi düşündükleri Sırp yıldız Mateja Kezman için takım bulma konusunda yardımcı olmasını istedikleri de ifade edildi. Bugüne kadar F.Bahçe’ye transferini sağladığı isimlerin elde ettiği başarılar nedeniyle yönetimin kalbini kazanan Figer’in, Pazartesi günü ülkesine dönmesi bekleniyor. F.Bahçe’nin resmi internet sitesinde ise Figer’in gelişi “Yıllık olağan görüşmesini yapmak ve menajeri olduğu futbolcularıyla görüşmek için Türkiye’de bulunduğu” şeklinde açıklandı.