BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67
HABER /  GÜNCEL

Beşiktaş'a G.Antep öncesi büyük şok

Beşiktaş'a Gaziantepspor maçı öncesi şok haberler!

Abone ol

G.Antep'e gitmesine rağmen "Milli Takım'a çağrıldım. Pazartesi Portekiz'de olmalıyım" diyen Q7, kampı terk etti. Ekrem ve Holosko'da da kriz çıktı. Beşiktaş TFF'den erteleme istedi.

Beşiktaş, dün Gaziantep'e uçarken her şey normaldi. Ama iniş sonrası Carvalhal'in telefonda Portekizce birileriyle kavga ettiği görüldü. Bu tartışmanın sebebi ilerleyen saatlerde çözüldü. Portekiz Milli Takımı yetkilileri Carvalhal'a "Quaresma'yı burada istiyoruz. Mutlaka Pazar günü kampta, en geç Pazartesi idmanda olsun" talebini iletti.

Carvalhal ise "Önemli bir maçım var, Quaresma'yı bırakamam" cevabını verince Portekiz cephesinden "FIFA talimatları belli. Buraya gelecek. Federasyonunuz nasıl program yapıyor?" yanıtı geldi. Konuyu duyan Quaresma da "Uzun süredir milli takım hayali kuruyorum. Milli Takım'la ters düşmek istemem. Geleceğim orada" diyerek tavrını belirledi. FIFA'nın Futbolcuların Statüsü ve Transferi Talimatı'nın 1.Eki'ndeki ilk maddesi gereği kulüpler futbolcuyu resmi milli maça en az 5 gün önce göndermek zorunda.

KARARI FEDERASYON VERECEK
Bu talimat nedeniyle elleri kolları bağlı olan ve Portekizli yetkilileri de ikna edemeyen Beşiktaş cephesi, Yıldırım Demirören'in bilgisi dahilinde TFF'ye "Fikstürden dolayı her şey allak bullak. Quaresma dışında Ekrem ile Holosko da milli takıma gidecek. Karşılaşmayı erteleyin" diyerek resmi başvuruda bulundu. Quaresma dün gece özel uçakla Gaziantep'ten ayrıldı. Çağrılması halinde Ekrem ve Holosko'dan bugün kampı terk edecek. Sabah federasyonun vereceği kararla Beşiktaş ya İstanbul'a geri dönecek ya da maçı eksikleriyle oynayacak.