BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67
HABER /  GÜNCEL

Fatih Terim maçın ardından ne dedi?

Ankaragücü'nü deplasmanda 3-0'lık net bir skorla geçen Galatasaray'da Fatih Terim maç ile ilgili değerlendirmelerde bulundu

Abone ol

Spor Toto Süper Lig'de 5. hafta maçında Ankaragücü'nü deplasmanda 3-0 mağlup ederek ilk deplasman galibiyetini alan Galatasaray'da teknik direktör Fatih Terim oyundan ve skordan memnun olduğunu söyledi.

Yayıncı kuruluş Lig TV'ye konuşan Terim, "Deplasmanda 3-0 güzel bir sonuç. Ankaragücü'nün durumu ne olursa olsun güzel bir sonuç. baktığınızda deplasmanda uzun zamandır kazanamıyoruz, 3000. golün stresi, arka arkaya kazanamıyorsunuz, hayalleriniz var ama olmuyor. Golleri attığınız zaman güzel" ifadelerini kullandı. 

"BOYNUMUZ KILDAN İNCE"

Milli takıma gidecek oyuncularla ilgili konuşan Fatih Terim, "Toplamda 13 kişi milli takıma yolladık. Bundan gururluyuz. Daha da çok olursa gönderiririz. Şimdi kendilerine de söyleyeceğim. Son iki maçı kalifiye olmak için oynasınlar. Biz Milli Takım'a her zaman yardım etmek zorundayız. Bu kondua boynumuz kıldan ince"şeklinde konuştu.

Taraftarlara da mesajı olan Terim, "Kazanmak güzel bir şey. Eski alışkanlıklarımıza inşallah döneriz. Ben bugün iki kurumu daha tebrik etmek istiyorum. Birincisi basketçilerimizin Euroleague'e kalmasını diğeri de voleybolcu kızlarımızı. Hepsini alınlarından öpmek lazım. Bence bu turnuvanın şampiyonu onlar oldu. Oyuncularımı da kutluyorum. hepimize güzel bir gece yaşattılar" dedi.

"ZİYA DOĞAN EN İYİ OYUNCULARIMDANDI"

Fatih Terim, iyi bir maç olduğunu belirterek, ''Ankaragücü benim ilk göz ağrım. Buradan selamlarımı sunuyorum. İnşallah başarılı olurlar. Ankaragücü büyük bir kulüptür. Bu sıkıntıları aşar. Enteresan, Ziya Doğan benim en iyi oyuncularımdan biriydi.'' açıklamalarına yer verdi.