BIST 10.083
DOLAR 32,41
EURO 34,74
ALTIN 2.425,04
HABER /  SPOR

Beşiktaş, Pendikspor'a son dakikada puan verdi! Yıldız isimler sahada görünmedi

Trendyol Süper Lig'in 2. haftasında Beşiktaş, ligin yeni takımlarından Pendikspor'u konuk etti. 20 maçtır yenilmeyen Beşiktaş, 12 dakikada bulduğu golün devamını getiremedi. Pendikspor 90. dakikada penaltıdan beraberliği yakaladı. İki takım da birer puana razı oldu.

Abone ol

Şenol Güneş önderliğindeki Beşiktaş, Trendyol Süper Lig'in yeni takımlarından Pendikspor'u konuk etti. Beşiktaş Park'ta oynanan müsabakayı hakem Kadir Sağlam yönetti. Maçın ilk yarısı Beşiktaş'ın 12. dakikada bulduğu golle 1-0 sona erdi. Maçın son dakikasında kazanılan penaltıyı gole çeviren Pendikspor sahadan bir puanla ayrıldı. İşte maçtan dakikalar...

İŞTE MAÇIN İLK 11'LERİ...

Beşiktaş: Mert, Rosier, Amartey, Colley, Masuaku, Salih, Hadziahmetovic, Gedson, Onur Bulut, Muleka, Aboubakar. Pendikspor: Erdem, Nuno, Rassoul, Welinton, Serkan, İbrahim, Gökcan, Vukovic, Halil, Diaby, Eze.

90' GOOLL... [1-1]  Hakem Kadir Sağlam Arthur Masuaku'nun Thuram'a yaptığı müdaheleyi VAR'da inceledikten sonra penaltı noktasını gösterdi. Penaltı vuruşunda topun başına geçen Oscar Romero kalecinin ters köşesine yerden düzgün bir vuruşla eşitliği sağladı.

60' YENİ TRANSFER SAHADA (Beşiktaş) Beşiktaş'ta bir değişiklik daha gerçekleşiyor. Valentin Rosier oyundan çıkarken yerine Milot Rashica giriyor.

46' OYUNA GİRME (Pendikspor) Pendikspor Futbol'da oyuncu değişikliği gerçekleşiyor. Oscar Romero, Abdoulay Diaby'in yerine oyuna dahil oluyor.

12' GOOLL... Rakip ceza sahası sol kanadına yakın konumda kazanılan serbest vuruşta topun başına Amir Hadziahmetovic geçti. Amir Hadziahmetovic'in ön direğe doğru gönderdiği güzel ortaya Omar Colley iyi yükseldi ve kafa vuruşuyla topa ağlara gönderdi.
11' SARI KART... (Pendikspor)Serkan Asan, Gedson Fernandes'e yaptığı müdahele sonrasında sarı kart görüyor.

Şenol Güneş'in serisi sona erdi

Beşiktaş, tecrübeli teknik direktör Şenol Güneş'le galibiyet serisini Pendikspor maçında sürdüremedi.

Bu sezon 6. resmi maçına çıkan siyah-beyazlı takım, Güneş'in yönetiminde ilk puan kaybını yaşadı. UEFA Avrupa Konferans Ligi'nde Tirana'yı 3-1 ve 2-0'lık skorlarla geçen siyah-beyazlılar, Neftçi eşleşmesini de 3-1 ve 2-1'lik skorlarla kazandı.

Sahaya atılan maddeler ortalığı karıştırdı

Pendikspor kalesinin arkasında yer alan Beşiktaş taraftarlarının sahaya attığı yabancı maddeler sonrası kırmızı-beyazlı ekibin kalecisi Erdem Canpolat'ın tepki göstermesinin ardından saha bir anda karıştı. İki takım futbolcuları Pendikspor ceza sahası önünde tartıştı. Gerginlik büyümeden önlenirken, hakem Onur Bulut ve Mert Günok'a sarı kart gösterdi.

Yönetim istifa sloganları...

Beşiktaşlı taraftarlar, Ahmet Nur Çebi yönetimini istifaya davet etti. Siyah-beyazlı taraftarlar, Pendikspor'un golünün ardından bir müddet "Yönetim istifa" diye tezahürat yaptı.

İlk hafta iki takım ne yaptı?

İlk haftada VavaCars Fatih Karagümrük'e konuk olan Beşiktaş, bu sezon sergilediği performansla dikkati çeken Gedson Fernandes'in attığı golle sahadan 1-0 galip ayrıldı. Tarihinde ilk kez Süper Lig'de mücadele eden Pendikspor ise sezonun ilk haftasında Atakaş Hatayspor'a 5-1 mağlup oldu.

Beşiktaş 20 maçtır yenilmiyor!

Beşiktaş, tüm kulvarlarda çıktığı son 20 mücadelede mağlup olmadı. Son yenilgisini geçen sezonun 23. haftasında 1-0'lık skorla Sivasspor karşısında yaşayan siyah-beyazlı ekip, daha sonra Süper Lig ile UEFA Avrupa Konferans Ligi'nde çıktığı 20 maçta 17 galibiyet ve 3 beraberlik yaşadı. Pendikspor bereberliğiyle beraberlik sayısı 4'e yükseldi.