BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67
HABER /  GÜNCEL  /  YEREL

Bergamalı eski futbolcular buluştu

Bergama Gençlerbirliği Spor Kulübü'nün düzenlediği 'İlçe Sporumuzun Unutulmaz İnsanları' adlı panel anlamlı bir günde, Bergama belediye meclis salonunda yapıldı.

Abone ol

Bergama Futbolunun unutulmazları bir araya geldi. Toplantıya Bergama Belediye Başkanı Mehmet Gönenç, Bergama Belediye Meclis Üyeleri Burak Akgün, Faik Belek, Ercan Baranoğlu, Hüseyin Güngör, İlçe Milli Eğitim Müdürü Recep Yanık, Ticaret Odası Başkanı Melih Kahraman, Turizm Derneği Başkanı Macit Gönlügür, MHP İlçe Başkanı M.Emin Yaramış, oda başkanları, mahalle muhtarları, geçmiş dönemlerde Bergama futboluna hizmet vermiş İzmir, Dikili, Ayvalık, Kınık ve Çandarlı'dan gelen eski futbolcular katıldılar.

Nural Üstün toplantıya katılanlara yaşları 80'i aşmış eski yöneticileri tanıttı ve kendilerine söz verdi. Sırasıyla söz alan yaşlı yöneticiler kendi dönemlerinde yaşadıkları acı ve tatlı günleri anlattılar. Heyecanlanan ve elleri titreyen konuşmacılar, kendilerinin yıllar sonra hatırlanmış olmalarının kendilerini çok mutlu ettiğini söylediler. Toplantı boyunca izletilen slâyt gösterisi, spor kulüpleri, eski sporcular ve de izleyiciler tarafından ilgi ve heyecanla izlendi.

Söz alan Nural Üstün “Bergama futbolunun simgelerini çok özel bir günde spor dünyamızın gündemini alarak gelecek nesillere kalıcı bir örnek olsun istedik. Futbolumuzun dost insanlarını bir araya getirip toplantının böyle bir ilgi görmesi bizleri çok mutlu etti“ diyerek Bergama için hizmetlerinin durmadan devam edeceğini belirtti.

Konuyla ilgili görüş belirten Bergama Belediye Meclis Üyesi Burak Akgün; “Geçmişin unutulmaz futbolcuları için düzenlenen bu organizasyonda unutulmaz bir gün yaşadık. Zamanlarının anılarını anlatıken, hepimiz duygulandık. Böyle bir organizasyonun tertip edilmesinde emeği geçenleri kutluyorum ve geleneksel hale getirilmesini diliyorum” dedi.