BIST 10.046
DOLAR 32,38
EURO 34,60
ALTIN 2.390,27
HABER /  GÜNCEL  /  YEREL

Belediyeler birliği Bursa'da toplanacak

Marmara Belediyeler Birliği üyeleri 2010 yılı 1. olağan genel kurulu için 28 - 29 Nisan 2010 tarihlerinde Bursa’da toplanıyor.

Abone ol

Marmara Belediyeler Birliği 2010 yılı 1. Olağan Genel Kurulu, Bakan Veysel Eroğlu’nun da katılacağı imza töreniyle, Çevre ve Orman Bakanlığı ile Marmara Belediyeler Birliği arasında ortak çalışma protokolü de imzalanacak.

28 Nisanda Bursa Almira Otel’de toplanacak olan birlik üyesi belediyelerin başkanları ve temsilcileri, 17:00 - 18:00 saatleri arasında Kıbrıs Türk Belediyeler Birliği Ortak Kurulu ile toplantıya girecek. Kıbrıs Türk Belediyeler Birliği Ortak Kurulu ile Marmara Belediyeler Birliği Meclis İhtisas Komisyonları’nın fikir alışverişinde bulunacağı toplantının ardındansa MBB encümen heyeti toplantısı yapılacak. 28 Nisan’da 18:00 - 19:00 saatleri arasında gerçekleştirilecek encümen heyeti toplantısında, ertesi gün gerçekleştirilecek olan genel kurul öncesi durum değerlendirilmesi yapılarak, Marmara Belediyeler Birliği ve Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe tarafından birlik encümen üyelerine bilgilendirme yapılacak.

Marmara Belediyeler Birliği’nin genel kurulu ise 29 Nisan 2010’da Bursa Merinos Kültür Merkezi’nde yapılacak. Veysel Eroğlu'nun açılış kurdelesini keseceği Merinos Kültür Merkezi’nin kullanıma açılmasının ardından 10:00’da başlayacak MBB genel kurulunda sırasıyla Marmara Belediyeler Birliği ve Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe ile Çevre ve Orman Bakanı Prof. Dr. Veysel Eroğlu konuşma yapacak.

Konuşmaların ardından Çevre ve Orman Bakanlığı ile Marmara Belediyeler Birliği arasında protokol imza töreni gerçekleştirilecek. Genel kurul, encümen, denetim, ihtisas komisyonları seçimi ve gündemdeki diğer konuların oylanmasıyla son bulacak.