BIST 10.108
DOLAR 32,39
EURO 34,69
ALTIN 2.410,36
HABER /  GÜNCEL  /  YEREL

Kırşehirspor'a elektrik şoku!

Kırşehirsporlu futbolcuların ve teknik ekibin kaldığı Güneykent Tesisleri'nde ödenmeyen fatura yüzünden elektrikler kesildi.

Abone ol

TFF 2. Lig 3. Klasman Grubu'nda mücadele eden Kırşehirspor Kulübü'nün Güneykent Tesisleri'ndeki faturaların yatırılmadığı için elektrik kesintisi yapılınca, idman iptal edildi.

Futbolcuların ve teknik kadronun kaldığı Güneykent Tesisleri'nde ödenmeyen fatura yüzünden elektrikler kesildi. Ödenmeyen 4 faturanın olduğu öğrenilirken MEDAŞ'a ait ekiplerce elektrik dün sabah saatlerinde kesildi. Kırşehirspor yönetimi tarafından yatırılmayan 4 fatura borcunun yaklaşık 4 bin 187 TL olduğu öğrenildi. Elektrik kesilmesinden dolayı idmandan sonra sıcak su bulamayıp duş alamayan futbolcular ve teknik kadro zor anlar yaşadı. Teknik Direktör Tarık Yurttaş, "Elektrik kesilmesinden dolayı idmanları bir iki günlüğüne iptal ettik. Yöneticilerimiz elektriğin tekrar verilmesi için uğraşıyor. Bizde bir  an önce idmanlara başlamak ve çalışmalarımıza devam etmek istiyoruz" dedi.

Geceyi karanlıkta geçiren futbolcuların ve teknik kadronun morallerinin hayli bozuk olduğunu da ifade eden Yurttaş, "Yaşanan sıkıntıları hep birlikte omuzlayarak kötü günleri unutacağız. Biz çalışmalarımıza devam etmek istiyoruz" dedi.