BIST 10.277
DOLAR 32,34
EURO 34,81
ALTIN 2.393,53
HABER /  GÜNCEL  /  YEREL

Bu haberciler Türkiye'yi kuşattı!

Doğduğunuz topraklarda neler oluyor merak ediyor ve bunları takip edeceğiniz bir internet portalı mı arıyorsunuz? İşte adresi: www.haberciler.com

Abone ol

İNTERNETHABER

Yenilenen yüzüyle okuyucularına 81 ilin kapılarını açan internethaber aradan bir ay daha geçmeden yepyeni bir adım daha attı.


Türkiye’nin 81 ilinden, yüzlerce ilçesinden gelen haberler internethaberin yanı sıra sadece yerel haberlerin adresi olacak ’da da hayat buluyor.

Bundan bir ay önce yola çıktık.

Dedik ki ülkedeki siyasi gelişmeler, dünyadaki önemli olaylar kadar doğup büyüdüğümüz kentlerde yaşananlara da kulak vereceğiz. 81 il 935 ilçe takibimiz altında olacak. Halkın yanı başında yaşadığı sorunları gündeme taşıyacağız.

Bunu söylerken okuyucularımıza bir de adres verdik.

yerelhaber@internethaber.com  adresimiz mail yağmuruna tutuldu.

Belki gelen haberlerin hepsini yayınlayamadık ama gösterilen ilgi yaptığımız işin doğru olduğunu ve karşılık bulduğunu gösterdi. Bu da bize daha iyisini yapmak için güç verdi.

Yerel haberler bugüne kadar www.internethaber.com  "yerel haber" bölümünde yayınlanıyor, ayrıca ulusal ve yerel tüm medya sitelerinin linklerinin bulunduğu  aracılığıyla da izlenebiliyordu.

Okuyucularımızdan aldığımız güçle bununla yetinmedik. İl, ilçe, hatta belde ve köylerden gelen haberleri sadece bu haberlerin yayınlanacağı bir site ile de okuyucularımızla buluşturduk.

Yenilikler bunlarla da bitmiyor. Çok kısa bir süre sonra haber ağını illerdeki temsilciliklerle güçlendireceğiz. Hedefimizde her ilde o ilin en güçlü yerel gazetelerinden birine temsilcilik vermek var.

Bu arada yerel gazetelerin gündeme taşıdığı haberleri de kaynak kullanarak sitemizde yayınlamaya başladık. Bu uygulama ile çok önemsediğimiz yerel basın haberlerinin ülke gündemine taşınmasına katkı vereceğiz. Bir yandan da bölge sorunlarını çok yakından takip eden yerel muhabirlerin gözüyle olayları daha doğru ve sıcak aktarmış olacağız.

İşte yerel haberin yeni adresi, güçlü sesi: