BIST 10.046
DOLAR 32,38
EURO 34,57
ALTIN 2.384,08
HABER /  GÜNCEL

Erman Toroğlu tüm sırları ortaya döktü

Erman Toroğlu suskunluğunu bozdu.. Lig TV'den gönderilmesini kimin yaptığını açıkladı. Açıklamaları bununla sınırlı değil.

Abone ol

Kamuoyunda sözünü sakınmayan lafı eğip bükmeyen birisi olarak bilinir. Bazen ayarını kaçırsa da, çok eleştirilse de görüşleri hep merak edilir. Erman Toroğlu'ndan bahsediyoruz.

Lig TV'den gönderilen spor yazarı Erman Toroğlu, olayın perde arkasını ve futbol kamuoyundaki güncel konulara ilişkin ilginç açıklamalarda bulundu.

Yazar Hamit Turhan'a konuşan Toroğlu, kendisini Aziz Yıldırım'ın kovduğunu iddia etti. Üstelik Yıldırım'ın Hürrriyet'ten de göndermek için Ertuğrul Özkök'e baskı yaptığını ileri sürdü.

Bomba açıklamaları bununla sınırlı değil. Toroğlu'nun asıl hedefi Federasyon başkanı olmak..


Yayın ihalesinin ardından Digitürk'ün görevine son verdiği Erman Toroğlu FANATİK'e gündemi sarsacak iddialarda bulundu.

DAHA ÖNCE DE KELLEMİ İSTEDİĞİ YÖNÜNDE DUYUMLAR ALMIŞTIM

“Askerlik sorunuyla ilgili yazı yazdığım ve ayrıca TBMM’de kurulan komisyonda İstanbulspor’a teşvik primi gönderdiğini açıkladığım için Aziz Yıldırım olayı kişiselleştirdi. Daha önce de benim kellemi istediği yönünde duyumlar almıştım. Lig Tv, yayın ihalesini aldığında da amacına ulaştı. Bana karşı bu operasyon Lig Tv ile de sınırlı değil. Hürriyet’ten atılmam için de Ertuğrul Özkök’e baskılar olmuştu. Ama Ertuğrul Bey ve kurum olarak Hürriyet benim arkamda durdu. Lig Tv duramadı. Bu da onların sorunu.”

TEŞVİK PİRİMİ OLARAK ARABA VAAT EDİLDİ

Şike ve teşvik primi bu ülkede yeni değildir. Yıllar önce benim yönettiğim ve çıkan olaylar nedeniyle tatil ettiğim Trabzonspor-Beşiktaş maçı (10 Nisan 1988) için Galatasaray’dan Trabzonlu futbolculara teşvik olarak birer Doğan otomobil vaat edilmişti. Tabii Galatasaray yönetimi tarafından değil. Üçüncü şahıslar tarafından oluyor bu işler. Bunun önüne geçilmesi için bu şahısları alıp hapse tıkacaksın. ‘Nereden buldun’ diyeceksin. Vergi kayıtlarını inceleyeceksin ki, arkasındaki güçler ortaya çıksın. Ama kim yapacak?

BURSA'YI ŞAMPİYON YAPMAZLAR

Bugün kime sorsan, ‘Bursaspor’u şampiyon yapmazlar’ diyorlar. Kimse ‘olamaz’ demiyor, yapmazlar’ diyor. Ben de aynı fikirdeyim. Bursaspor’un şampiyon olmasını çok istiyorum, ama bazı endişelerim var. Bursaspor’u şampiyon yapmayacaklarını düşünüyorum. İnşallah yanılırım da Türk futbolunda devrim olur.

SARAÇOĞLU'NDA ORGANİZE İŞLER

İnönü’de, Ali Sami Yen’de niye çıkmıyor da, Saracoğlu’nda çıkıyor. Çünkü Fenerbahçe Yönetimi ateşi alevlendiriyor. Bence bu işler, ‘organize işler’. Aziz Yıldırım federasyonu da sindirdiği için bu stattaki olayların üzerine gidilemiyor.

ARDA KALDIRAMIYOR

Arda Turan konusunda ise, Arda’nın Galatasaray kaptanlığını bazen kaldıramadığını düşünüyorum. Çünkü kaptanlık tecrübe ister. Kaptanlar kavga etmez, kavga ayırır. Arda yurtdışına transfer olmalı. Bu, kendi gelişimi açısından da şart.

FEDERASYON BAŞKANI OLMAK İSTİYORUM

Bu ülke başbakanını astı, sonra adını caddelere, hava limanlarına verdi. Belediye başkanını hapse attı, ardından başbakan yaptı. Beni de federasyon başkanı yapar herhalde. Yapmazlarsa kimse ağlamasın o zaman! Eğer olursam, neler yapacağımı herkes görecek