BIST 10.108
DOLAR 32,38
EURO 34,75
ALTIN 2.406,80
HABER /  GÜNCEL  /  YEREL

Belediye'den yeni sağlık hizmeti

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, Kurtuluş İlköğretim Okulu'nda eğitim-öğretim gören 75 öğrenciye ücretsiz diş sağlığı taraması yaptı.

Abone ol

Şanlıurfa Belediye Başkanı Fakıbaba'nın eşi Gül Fakıbaba, Kadın ve Çocuk Koordinasyon Merkezi Sorumlusu Nihal Atilla önderliğinde Kurtuluş İlköğretim Okulu'nda eğitim-öğretim gören 75 öğrenciye Diş Hekimi Bahattin Küçükceran tarafından ücretsiz diş sağlığı taraması yapıldı.

Ücretsiz Ağız ve Diş Sağlığı Taraması kapsamında öğrencilere İsmar Marketler Zinciri, Abide Park ve El Ruha Oteli'nin sponsorluğunda çeşitli temizlik materyalleri de dağıtıldı. İçersinde diş macunu, diş fırçası, sıvı sabun, ıslak mendil ve havlu gibi temizlik malzemelerin yer aldığı çantaları öğrencilere dağıtan Gül Fakıbaba, sağlık taramasında kendilerine destek veren Diş Hekimi Bahattin Küçükceran'a teşekkür ettiklerini kaydetti. Gül Fakıbaba, "Muayene sonucunda ağzında herhangi bir rahatsızlık tespit edilen öğrencilerin tetkik ve tedavilerini Şanlıurfa Belediyesi ve bize destek veren sağlık kuruluşları ve doktorlar tarafından karşılayacağız. İlköğretim çağındaki öğrencilerin ağız ve dış sağlığını önemsiyoruz" dedi.

Şanlıurfa Belediyesi Kadın Çocuk Koordinasyon Merkezi'nin yürüttüğü projeyi oldukça faydalı bulduğunu belirten Dr. Bahattin Küçükceran, projenin yürütülmesinde emeği geçen Gül Fakıbaba'ya ve Nihal Atilla'ya teşekkür ettiğini kaydetti.