BIST 10.644
DOLAR 32,19
EURO 35,12
ALTIN 2.520,18
HABER /  GÜNCEL

Bekaretlerini internetten satacaklar

Bekaret satışı Avustralya'ya takılınca yapımcılar adres değiştirdi, satışı bu kez ABD'ye taşıdı.

Abone ol

Yapımcı Justin Sisley'in düzenleyeceği, hem TV, hem de internette yayınlanacak bir açık artırma büyük tartışma yarattı.

Sisley, birkaç genci bekâretlerinin TV'de, açık artırmaya çıkarılacağı bir müzayedeye ikna etti. Ancak Avustralyalı yetkililerin bunun fuhuş kapsamına gireceğini ve yasal olmayacağını açıklamasıyla Sisley, "bekâreti açık arttırma ile satma girişimini" ABD'nin Nevada eyaletine taşıdı.

Bakirelerin her birine müzayedede yer almaları karşılığında 20 bin dolar ödenecek ve 'satış fiyatlarının' yüzde 90'ı yarışmacıların olacak. Paranın geri kalanı ise müzayedeye ev sahipliği yapan Nevada'daki bir geneleve gidecek. İlk teklifler internet ortamında verilecek, fakat teklif verenler müzayedenin final bölümüne katılarak yarışmacılarla yüz yüze gelecekler. Bu programın yayınlanacağı TV kanalının adı ise henüz açıklanmadı.

'PİŞMAN OLMAM'

Veronica adını kullanan Sidney'den 21 yaşındaki bir kadın yarışmacı, müzayedeye, para kazanmak ve seks hakkındaki geleneksel yargıları yıkmak için katıldığını belirtti. Veronica, "Teknik olarak bekâretimi para için satıyorum, teknik olarak bu fuhuş olarak sınıflandırılacaktır, ama bu devamlı bir şey olmayacak. Yani bir fahişe olmayacağım. Pişmanlık duyacağımı düşünmüyorum" diye konuştu. Adını Alex olarak veren bir erkek ise biriyle tanışmak İçin bu yolu kullandığını söyledi.

SON FİYAT 1.8 MİLYON DOLAR

İtalya'da mankenlik yapan Raffela Fico da bekâretini satışa çıkarmış, 1.85 milyon YTL karşılığında ilk cinsel ilişkisini yaşayacağını açıklamıştı.