BIST 10.159
DOLAR 32,21
EURO 35,03
ALTIN 2.464,25
HABER /  GÜNCEL

Rektör gazetecinin makinesini alırsa..

Rektör Şişman gazetecilerin fotoğraf makinesini birden bire aldı!

Abone ol

Uşak Üniversitesi Rekötörü Prof. Dr. Adnan Şişman, üniversitede düzenlenen bir etkinlikte gazetecilerin fotoğraf makinesi ile bol bol fotoğraf çekerek fotoğrafa olan ilgisini dile getirdi. Uşak’ta üniversite kurulması için gösterdiği yoğun çalışma, sanata ve sanatçıya olan desteği ile tanınan Rektör Adnan Şişman, fotoğraf sanatına da ilgi duyduğunu gösterdi.
Önceki gün Uşak Üniversitesi Bir Eylül Yerleşkesi’ndeki Sanat Galerisi açılışında Türk Hava Kurumu’na ait yamaç paraşütü gösterisi sırasında gazetecilerle sohbet eden Rektör Adnan Şişman, bol bol fotoğraf çekti. Gazetecilerden fotoğraf makinesi isteyerek paraşütün fotoğraflarını çekmeye çalışan Rektör Şişman, duygularını da ifade etti. Uzun yıllar Eğitim Fakültesi dekanlığı yapan ve 2006 yılında Uşak Üniversitesi’nin kurulmasından sonra rektör seçilen Adnan Şişman, mütevazi kişiliği ve kısa sürede üniversitede yaptığı çalışmalar nedeniyle bölge halkı tarafından da seviliyor. Üniversite’de sık sık çeşitli etkinliklere ev sahipliği yapan Adnan Şişman, sanata ve sanatçıya da büyük önem veriyor.
Önceki gün gerçekleştirilen yamaç paraşütü gösterimi sırasında Sanat Galeri önünde gazetercilerle bir araya gelen Şişman bir ara gazetecilerden bir fotoğraf makinesi istedi. Eline aldığı fotoğraf makinesi ile yamaç paraşütünü fotoğraflamaya çalışan Rektör Şişman, işin zorluklarını, güzelliklerini ve püf noktalarını gazeticilerle paylaştı. Kentte görev yapan gazetecilerin zor şartlar altında özveri ile görev yaptığını da belirten Rektör Şişman, üniversite olarak gazetecilere her zaman destek olmaya hazır olduklarını ifade etti.