BIST 9.722
DOLAR 32,55
EURO 35,01
ALTIN 2.427,00
HABER /  SPOR

Beckham milli takıma dönmek istiyor

David Beckham, İngiltere Milli Takımı’na dönmek için elinden gelen herşeyi yapmaya hazır olduğunu açıkladı..

Abone ol

Sezon sonunda Real Madrid'ten ayrılarak Amerika Ligi takımlarından Los Angeles Galaxy'de forma giymeye başlayacak olan David Beckham, İngiltere Milli Takımı'ndaki yerini geri kazanmak için elinden gelen herşeyi yapmaya hazır olduğunu söyledi.

İngiliz The Sun gazetesinin haberine göre, Dünya Kupası'ndan sonra İngiltere'nin yeni teknik direktörü Steve McClaren tarafından takıma alınmayan Beckham, ulusal takımı her zaman rüyalarında yaşattığını her ne olursa olsun milli takımdan emekli olmayı düşünmediğini açıkladı. Hayatta karşılaştığı engellerle Manchester United'ta ki hocası Sir Alex Ferguson sayesinde savaşmayı öğrendiğini söyleyen Beckham, "Sir Alex benim için çok önemli, insanlar ondan şüphe duyduğunda tam tersini ispatlamak için herşeyi yapar, sanırım bu huyunu bana iyi aşılamış" diye konuştu.

David Beckham, İngiltere'nin tüm maçlarını izlerken çok heyecanlandığını ve takımın kazanmasını gönülden istediğini de sözlerine ekledi. Becks, " Takımdakiler arkadaşlarım be bu takım ülkemin gururu, kalbim hep onlarla ama o sahada olamamak bana büyük acı veriyor" dedi.

"Hala performansımın zirvesindeyim, biliyorum inişler çıkışlar her zaman olur ama bu formayı tekrar giyeceğim buna eminim."

Kaynak: www.futbolarenasi.com