BIST 10.277
DOLAR 32,34
EURO 34,81
ALTIN 2.393,53
HABER /  SPOR

Tuncay taraftardan ne istedi?

Fenerbahçe'nin milli futbolcusu Tuncay Şanlı transferiyle ilgili sorulara cevap verirken, taraftardan bakın ne istedi..

Abone ol

Fenerbahçe'nin milli futbolcusu Tuncay Şanlı, bazı takım arkadaşlarının taraftarlar tarafından yuhalanmasının takımı kötü yönde etkilediğini söyledi.

Fenerbahçe Kulübü'nün aylık resmi dergisinin mart sayısına röportaj veren Tuncay, takım arkadaşlarının taraftarlarca yuhalanmasıyla ilgili olarak, "Zamanında bana da bu tarzda tepkiler yapıldı. Bu tezahüratlar takım olarak bizi kötü yönde etkilemekten başka bir işe yaramıyor. Alex'in bir sonraki maçta gönlü alındı, ancak bütün bunlara gerek yok. Taraftarımızı her zaman destek vermeye çağırıyorum. 100. yılda lideriz, lider bitireceğiz" dedi.

Son dönemde çok eleştirilen teknik direktör Zico'nun kendileri için bir avantaj olduğunu kaydeden Tuncay, "Zico, Fenerbahçeli futbolcular için çok büyük bir avantaj. Brezilyalı teknik adamdan tam anlamıyla takım olabilme yolunda her türlü bilgiyi alıyoruz" diye konuştu. .

"Sözleşmeyi hallederiz"


Tuncay Şanlı, sezon sonunda sözleşmesinin biteceğini, ama bu durumu sezon sonunda yönetimle konuşacağını söyledi.

"Transfer ve sözleşme durumu mesele edilerek, suni bir gündem oluşturmanın ve takım içi huzursuzluk yaratmanın sırası değil" diyen Tuncay, "Şu dönemde takım olarak sadece 100. yıldaki şampiyonluğa odaklandık. Sezon bitsin, yönetimle oturur, konuşur ve hallederiz. Gönlüm her zaman Fenerbahçe'de kalmaktan yana" diye konuştu.