BIST 10.277
DOLAR 32,34
EURO 34,81
ALTIN 2.393,53
HABER /  SPOR

Efesin Avrupada işi zor

Efes Pilsen Barcelona'ya yenilerek gruptan çıkma şansını zora soktu. Mahmıti ise kötü oynamakları görüşünde..

Abone ol

Efes Pilsen Basketbol Takımının antrenörü Oktay Mahmuti, ''Barcelona'ya yenildik ama kötü bir oyun ortaya koyduğumuzu düşünmüyorum'' dedi.

Mahmuti, ULEB Avrupa Ligi (F) Grubu 3. maçında dün İspanya'nın Winterthur Barcelona takımına yenildikleri karşılaşmanın çok zorlu geçtiğini ifade ederek, ''Sonuçtaki fark, oyunun gerçek yansıması değil. Kötü oynamadık. Daha iyi savunma yapabileceğimizi düşünüyorum. Oynadığımız takım, Avrupa'nın en iyi kadrolarından birine sahip. Oyundan ve ortaya konulan mücadeleden dolayı kimseyi suçlayamam. Oyuncularım iyi mücadele etti'' diye konuştu.

ARTIK TUR ŞANSI ELİMİZDE DEĞİL

Mahmuti, grupta tur şanslarını zora soktuklarını ifade ederek, artık her şeyin kendi ellerinde olmadığını ifade etti.

Panathinaikos ve Winterthur Barcelona ile İstanbul'da oynayacaklarını hatırlatan Mahmuti, ''O maçları kazanmak da yetmiyor. Diğer takımların aralarında oynadığı maçlar da bizim gruptan çıkmamızı etkiliyor. İşler kolay değil. Avrupa Ligi'ndeki şansımız sadece bize bağlı değil'' dedi.

Mahmuti, daha önce kadro dışı bırakılan ve Winterthur Barcelona maçında forma giyemeyen Cenk ve Jenkins ile ilgili bir soruya, ''Burada isimler önemli değil, önemli olan takımdır. Bu düzen içinde herkese kapımız açık, ama bu düzen içinde. Şahıslar değil, düzen önemli'' diye yanıt verdi.