BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67
HABER /  GÜNCEL  /  YEREL

Başkan hanımlarla bir araya geldi

Sultanbeyli Belediye Başkanı Hüseyin Keskin, tiyatro ve müzik dinletileriyle dolu programda hanımlarla bir araya geldi.

Abone ol

Programın sürprizi ise kadınların beğeniyle takip ettiği İkbal Gürpınar’dı.

Sultanbeyli Kültür Merkezi’nde düzenlenen program, kadınların ekranlardan beğeniyle takip ettiği İkbal Gürpınar’ın sunumuyla başladı. Gürpınar’ın şiir ve konuşmasının ardından sözü alan Başkan Hüseyin Keskin, “Hanımların toplumun geleceğine yön verdiğini düşündüğümüz ve erkeklerin değişim ve gelişime daha fazla direndiğini gözlemlediğimiz için öncelikle hanımefendilerle bir araya gelelim istedik.” dedi ve Sultanbeyli’nin girdiği gelişim sürecinde kamuoyunun, özellikle kadınların desteğinin ne denli önemli olduğunu vurguladı.

Keskin: “Sizlerin desteği olmadan problemler çözülmez”

“Sultanbeyli ilçesi problemleriyle yaşamaya alışmış bir ilçe, ancak biz ekibimizle birlikte sizlerin de desteğiyle problemleri çözmek, kabuğumuzu kırmak istiyoruz.” diyen Keskin, mülkiyetle ilgili çalışmalarda çözüme yaklaşıldığı, TEM Otoyolu projesini yılsonuna kadar tamamlamayı planladıkları müjdesini verdi. Hayata geçirilen projeleri detaylandıran Keskin, “İstanbul’un en güzel hizmet binasına sahibiz. Şuan programımızı yaptığımız kültür merkezimizle birlikte iki kültür merkezine kavuştuk. Dahası yarı olimpik kapalı yüzme havuzu, tam donanımlı rehabilitasyon merkezi, Başbakan’dan ödüllü İç Göç Entegrasyon Projesi kapsamında kurulan Çocuk ve Gençlik Merkezi bu yıl faaliyete geçen projelerimiz arasında.” dedi ve katılımlarından dolayı bütün kadınlara teşekkür etti.

Başkan Keskin’in konuşmasının ardından Sultanbeylili kadınlar, Şermin Dural’ın yazıp yönettiği, kentlilik bilinci ve göç sonrası şehre entegrasyon temalı “Bizim Mahalle’nin Halleri” isimli tiyatro oyununu beğeniyle izlerken, sanatçı Yeliz’in türküleriyle keyifli dakikalar geçirdi.