BIST 10.169
DOLAR 32,38
EURO 34,73
ALTIN 2.399,37
HABER /  GÜNCEL  /  YEREL

Gümüşhane'de eğitim dayanışması

Gümüşhane'de Özel Bahar Okul Aile Birliği üyeleri burslu öğrencilerin yararına kermes düzenledi.

Abone ol

Gümüşhane Özel Bahar Okul Aile Birliği tarafından, okulda ücretsiz okuyan öğrenciler yararına kermes düzenlendi.

Okul Aile Birliği tarafından ikinci kez düzenlenen kermes Atatürk Caddesi'nde yapıldı. El işi ve öğrenci velilerinin evlerinde yaptıkları yemek ve tatlı çeşitlerin satışa sunulduğu kermese vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi. 3 gün sürecek kermesin geliri Okul Aile Birliği tarafından okulda ücretsiz okutulan öğrencilere verileceği ve tüm giderlerinin karşılanacağı belirtildi.

Okulun, ikinci yılında ikinci kez kermes düzenlediklerini belirten Okul Müdürü Fikri Kılınç, amaçlarının, hem anneler arası birlik beraberliği ve sosyal aktiviteyi artırmak hem de kermesten gelen gelirleri Okul Aile Birliği olarak ücretsiz okutulan öğrencilerin bütün giderlerinde kullanmak olduğunu vurguladı. Kermese katkılarından dolayı velilere teşekkür eden Okul Müdürü Fikri Kılınç, sosyal faaliyetlerinin önümüzdeki günlerde de devam edeceğini söyledi.

Kermesin açılışına; Gümüşhane Belediye Başkanı Mustafa Canlı, Valilik Planlama ve Koordinasyon Müdürü İhsan Altuntaş, Genç İş Adamları Derneği (GİAD) Başkanı Yusuf Büyükbayraktar, Halk Bankası Şube Müdürü Hanifi Özünal, veliler ve vatandaşlar katıldı.