BIST 10.267
DOLAR 32,24
EURO 34,72
ALTIN 2.407,62
HABER /  SAĞLIK

Dikkat! Yaz geliyor ya kilolar?

Göbek, bel ve basen bölgesi yağlarınızdan çabucak kurtulun ve yaz mevsimine formda girin...

Abone ol

Günümüzde kilo problemiyle çok sık karşılaşmaya başladık. Neredeyse çevresinde kilo problemi yaşamayan yok diyebiliriz. Bunun pek çok etkeni olduğunu biliyoruz. Sadece aşırı yemek tüketmek değil, günlük hayatımızdaki gerginlikler, stres, sıkıntı, iş hayatımızdaki veya özel hayatımızdaki problemler bunların hepsi kilo problemi yaşamamıza etken olan sebepler.  
 
Kilo problemlerindeki diğer bir etken ise ağır çalışan metabolizmalar. Bu güne kadar ağır çalışan metabolizmayı hızlandırmak ve harekete geçirmek için aşırı egzersizlerle adeta harap olduk. Yaz aylarına yaklaştığımız şu günlerde herkesin derdi fazla kilolarından kurtulup yaza formda girebilmek. Şimdi sıkı durun! SL30 Food Supplement ile artık sıkı diyetlere ve ağır egzersizlere gerek kalmadan zayıflayabilir, bu yaza daha formda ve daha fit girebilirsiniz! Üstelik sadece zayıflamak değil  göbek, bel ve basen bölgesinde birikmiş yağlarınızı yakmakta çok kolay! 
 
SL30 içerdiği Mavi Lotus, Akdut, Yeşil çay, Alıç meyvesi, Nişasta ve Soya ile metabolizma hızınızı yükseltir ve vücudunuzun sabit enerji tüketimini ve yağ yakma kapasitesini arttırır. Böylece yorulmadan, katı diyetlerle eziyet çekmeden kolayca zayıflayabilir ve yağlarınızdan arınabilirsiniz. 
 
Dengeli ve düzenli beslenemediğinizden dolayı kilolu musunuz?  

Zorlu diyet programlarını uyguluyor, sonuç alamıyorsunuz veya zorlanıyor musunuz?  

Artık kilolarınız başa bela mı olmaya başladı?  

Daha estetik görünmek benim de hakkım
diyorsunuz?  

Ve normal hayatınıza devam ederek kilo mu vermek istiyorsunuz?  
 
SL30'un bir diğer özelliği ise hazmı düzene sokarak vücuttaki ödem oluşumunu engellemesi ve vücuttaki toksinlerin atılmasını sağlamasıdır. 

SL30 Food Supplement içersinde yüzde yüz doğal maddeler bulunduran, vücut metabolizma düzenleyici bir bitkisel gıda takviyesidir. Bu nedenledir ki kesinlikle hiçbir yan etkiye maruz kalmaksızın kilolarınızdan kurtulabileceksiniz.

Detaylı bilgi için bu linki tıklayın