BIST 10.046
DOLAR 32,31
EURO 34,69
ALTIN 2.410,68
HABER /  GÜNCEL  /  YEREL

Başkan Can vatandaşlarla buluştu

Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can, bu yıl ilki yapılan Mahalle İstişare Toplantıları’nda vatandaşlarla bir araya geldi.

Abone ol

Ümraniye’nin geçirdiği değişim sürecini anlatan Başkan Hasan Can, Ümraniyelilerin sorunlarını dinledi.

Her fırsatta vatandaşlarla bir araya gelen Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can, bu yıl ilki yapılan Mahalle İstişare Toplantısı’nda Ihlamurkuyu, Cemil Meriç ve Tepeüstü mahalleri muhtar ve ileri gelenleriyle buluşup sorunlarını dinledi. Cemil Meriç Gençlik ve Kültür Merkezi’nde düzenlenen Mahalle İstişare Toplantı’na Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can, Ak Parti Ümraniye İlçe Başkanı Celal Erdoğan, Belediye Başkan Yardımcıları, birim müdürleri, mahalle muhtarları, STK temsilcileri ve vatandaşlar katıldı.

BAŞKAN HASAN CAN: ‘ÜMRANİYE KABUK DEĞİŞTİRDİ’

Toplantıda bir konuşma yapan Ak Parti İlçe Başkanı Celal Erdoğan, Ümraniye’de yapılan hizmetlere değinerek, ilçenin artık İstanbul’un cazibe merkezlerinden biri haline geldiğini söyledi. Daha sonra söz alan Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can, göreve geldikleri 2004 yılından itibaren, Ümraniye’nin büyük bir değişim sürecinden geçtiğini söyledi. Arda arda hayata geçirdikleri projeler ve gerçekleştirdikleri hizmetlerle rekorlara imza attıklarını belirten Başkan Hasan Can, hız kesmeden bu çalışmalarına devam ettiklerini söyledi.

Ümraniye’ye çok sayıda kalıcı eser kazandırdıklarının altını çizen Başkan Hasan Can, Ümraniye Eğitim ve Araştırma Hastanesi mevkiindeki TEM Otoyolu Bağlantı Projesi’ni tamamladıklarını ve 26 Haziran’da resmi açılışını yapacaklarını belirtti. Başkan Hasan Can, bu yeni hizmet döneminde Ümraniyelilere nefes aldıracak meydan projesi ile çok sayıda büyük projenin hayata geçirileceğinin müjdesini verdi. Ümraniyelilere hayatın hemen her alanında hizmet götürdüklerini ifade eden Başkan Hasan Can, sorumluluklarının olmadığı bazı alanlarda bile imkânları ölçüsünde ilçeye katkılarda bulunduklarına vurgu yaptı.

Toplantıdan önce belediye hizmetleri ve mahallelerindeki sorunlarla ilgili görüş ve sorunlarını yazmaları için katılanlara dağıtılan forumlarda belirtilen sorun ve görüşlere değinen Başkan Hasan Can, bunlarla ilgili gerekli adımların atılacağını söyledi. Başkan Hasan Can ayrıca vatandaşların mahalle sorunlarıyla ilgili sorularını cevapladı.

Mahalle İstişare Toplantıları, Ümraniye’nin tüm mahallelerini kapsayacak şekilde, 9 oturum halinde devam edecek.