BIST 10.159
DOLAR 32,18
EURO 35,04
ALTIN 2.469,20
HABER /  GÜNCEL  /  YEREL

Ümraniye'de yaz spor okulu sürüyor

Ümraniye Belediyesi’nin düzenlediği Yaz Spor Okulu, hem öğretmeye, hem eğlendirmeye devam ediyor.

Abone ol

28 haziranda başlayan 400’ü aşkın öğrencinin katıldığı okulda, sosyal, kültürel ve spor aktiviteleri dallarında eğitimler veriliyor. Spor okulu 6 ağustos’a kadar faaliyetlerini sürdürecek.

Her yıl düzenlediği Yaz Spor Okulu’nda yüzlerce öğrenciye hem tatil hem de eğitim imkânını bir arada sunan Ümraniye Belediyesi bu yılda düzenlediği yaz spor okulu ile 7 branşta 400’ü aşkın öğrenciye eğitim veriyor. Eğlenceli aktivitelerin de yapıldığı okulda öğrenciler tatillerini doyasıya eğlenerek geçiriyorlar.

2010 YAZ SPOR OKULU

Ümraniye Belediyesi Yaz Spor Okulu, 06 Ağustos 2010 Cuma gününe kadar eğitime devam edecek, Tek dönem olarak yapılacak olan spor okulu toplam 6 hafta sürecek. Yaz Spor Okulunda 400’ü aşkın öğrenci sportif, sosyal ve kültürel alanda eğitim alıyor. Spor Eğitimleri branşlara göre; Ümraniye Belediyesi’nin Hekimbaşı Spor Tesisleri’nde açık havada ve kapalı spor salonunda yapılıyor. Okulda Futbol, Basketbol, Voleybol, Jimnastik, Tenis, Masa Tenisi ve Halkoyunları branşlarında eğitim veriliyor. Öğrencilerin servislerle taşınması, kıyafetleri (çanta, forma takımları) Ümraniye Belediyesi tarafından karşılanıyor.