BIST 10.159
DOLAR 32,18
EURO 35,04
ALTIN 2.469,20
HABER /  GÜNCEL

Genç kızın TEM'deki korkunç intiharı

Esenler'de 17 yaşındaki genç kız köprüden TEM'e atladı, parçalanarak can verdi. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

Abone ol

İstanbul Esenler'de 17 yaşındaki Necla Akış, köprüden TEM Otoyolu'na atladı. Bu sırada bir cipin çarptığı genç kız parçalanarak hayatını kaybetti. Olay yerine gelen Akış'ın yakınları sinir krizi geçirdi.

Esenler Yüzyıl Mahallesi Şehit Şenol Özgül Köprüsü'ne dün akşam 18.30 sıralarında gelen 17 yaşındaki Necla Akış, köprü korkuluklarına çıktı. Genç kız bir süre bekledikten sonra kendini aşağı bıraktı. TEM Otoyoluna düşen Akış'a, seyir halinde olan bir cip de çarptı. Yaklaşık 15 metre sürüklenen genç kız olay yerinde feci şekilde hayatını kaybetti.

Olay yerine gelen Akış'ın ailesi ve yakınları ise fenalık geçirdi. Kızının cansız bedeni karşısında güçlükle ayakta duran baba Havas Akış, intihara bir anlam veremediğini, kızının evlilik hazırlık yaptığını söyleyerek, "Komşuların evine gidecekti. Evliliği konusunda da hiçbir sorun yoktu. Kendisi severek istedi. Bir oyun vardır herhalde bakalım" diye konuştu.

YANLIŞ ANLAMA LİNÇ ETTİRİYORDU

Bu arada olay yerinde bulunan bir genç de, Akış'ın yakınları tarafından linç edilmek istendi. İddiaya göre olay yerinde genç kızı bu şahsın attığı dedikodusu yüzünden Akış'ın yakınları gence saldırdı. Güçlükle polislerin yanına kaçan genci, Akış'ın yakınları linç etmek istedi. İlçe Emniyet Müdürü'nün de müdahale ettiği olayda, linçten kurtarılan genç, polis aracına bindirilerek polis merkezine götürüldü. Polis intiharla ilgili soruşturma başlattı.