BIST 10.046
DOLAR 32,27
EURO 34,68
ALTIN 2.411,67
HABER /  GÜNCEL  /  YEREL

Konya'da heykelin şeyi rahatsız etti

Meram Belediyesi'nin yaptırdığı bir at heykeli tartışma konusu oldu. İddiaya göre oradaki atlardan birinin şeyi büyük!

Abone ol

Konya'nın merkez ilçelerinden Meram Belediyesi'ne gelen bir şikayet belediye başkanını bile güldürdü! İddiaya göre sabah koşusu yapan bir vatandaş, parktaki at heykelininin cinsel organının büyüklüğünden rahatsız oldu. Konu önce AK Partili vekile ardından da başkana iletildi.

Meram Belediyesi'nin yeni yaptırdığı Melihşah Parkı'ndaki at heykelinin cinsel organı şikayet konusu oldu. İddianın sahibi ise Konya'da yerel yayın yapan etkinkulis.com adlı site. Haberde yer alan iddiaya göre Melikşah Parkı’na yerleştirilen 5 at heykeliyle ilgili ilginç bir tartışma başladı. Sabahları parkta koşuya çıkan bir vatandaş Konya milletvekillerine at heykellerinden birinin cinsel organının aşırı dikkat çektiğini söyleyerek şikayetçi oldu.

ARAYA MİLLETVEKİLİ GİRDİ

Milletvekili de konuyu Meram Belediye Başkanı Serdar Kalaycı’ya aktardı. Kalaycı ise vatandaşın bu dikkatine hayret ederek beş at heykelinden sadece birinin erkek olduğunu belirtip bu konuda herhangi bir işlem yapmayacaklarını bildirdi. Daha önce de Şelale Parkı’nda yer alan çember oynayan çocuk figürü vatandaşlar tarafından eleştirilmişti.