BIST 10.159
DOLAR 32,12
EURO 35,03
ALTIN 2.471,90
HABER /  GÜNCEL  /  YEREL

Basın yoluyla mezunlarını arıyorlar!

Hakkari Ticaret Meslek Lisesi Aile Birliği, okuldan mezun olan öğrencileri, bir araya getirmek için radyo ve basın yoluyla aramaya başladı.

Abone ol

Hakkari Ticaret Meslek Lisesi Aile Birliği Başkan Yardımcısı Şaban Kazandıoğlu, değişik tarihlerde okuldan mezun olan öğrencileri, bir araya getirmek için radyo ve basın yoluyla aramaya başladıklarını söyledi.

Şaban Kazandıoğlu, ilk mezunlarını 1979 yılında veren liseyi bitirenleri bir araya getirerek kaynaşma sağlamayı amaçladıklarını söyledi. Her yıl olduğu gibi bu yıl da 21 Nisan 2010 Çarşamba günü saat 11:00 da "Turizm Haftası" etkinlikleri düzenleneceğini belirten Kazandıoğlu "Bu etkinlikte okulumuzda mezun olan tüm öğrencilerimizi buluşturmayı hedefliyoruz. Mezunlarını buluşturmak amacıyla radyo ve basın yoluyla çağrıda bulunuyoruz.

Mezun olanlar bu etkinlikte kaynaşarak yıllar sonra da olsa öğrencilik yıllarını hatırlayacak ve anılarını paylaşacaklardır. Etkinliğe katılan mezunlara yörenin en önlü yemeği olan Doğaba (ayran yemeği) ile değişik yemekler ve çeşitli tatlı çeşitlerinin ikram edilecektir. Tüm mezunlarımızı bu etkinliğe bekliyoruz"
dedi.