BIST 10.213
DOLAR 32,18
EURO 35,04
ALTIN 2.464,90
HABER /  GÜNCEL

Guiza Beşiktaş'ı gözüne kestirdi

Fenerbahçeli yıldız oyuncu Güiza, Beşiktaş maçına takım olarak tam anlamıyla hazır olduklarını iddia etti.

Abone ol

Fenerbahçe'nin İspanyol golcüsü Güiza "Beşiktaş karşısında sahadan galibiyetle ayrılacağımıza inanıyorum" dedi.

Turkcell Süper Lig'in 30. haftasının derbi maçını Fenerbahçe TV'ye değerlendiren Güiza, Beşiktaş maçı ile ilgili yaptığı açıklamada, "Gerek savunmamız, gerek orta alanımız, gerekse hücum hattımızla çok kaliteli bir takımız. Beşiktaş maçının bizim için ne kadar büyük önem taşıdığının bilincindeyiz. Takım olarak iyi hazırlandık ve Beşiktaş karşısında sahadan galibiyetle ayrılacağımıza inanıyorum." şeklinde konuştu.

Kendi seyircisi önünde Beşiktaş'a gol atmak istediğini ifade eden Güiza, "Ben Beşiktaş maçında da gol atmak istiyorum. Gol attığım zaman Fenerbahçe Şükrü Saraçoğlu Stadı'nda yayınlanan İspanyolca şarkılar beni çok etkiliyor. Umarım Beşiktaş maçında da gol atarım ve taraftarımızla birlikte İspanyolca şarkılar eşliğinde büyük bir coşku yaşarız. Taraftarımıza yine İspanyolca şarkılar dinletmek için elimden geleni yapacağım." şeklinde konuştu.

Beşiktaş maçında en büyük avantajlarının taraftar olduğunu belirten Güiza, "Bizim maçtaki en büyük avantajımız taraftarımızdır. Biz taraftarımızdan inanılmaz bir güç alıyoruz. Onlarla bütünleştiğimiz zaman kaybedeceğimizi düşünmüyorum. Bunun yanı sıra fizik kondisyonumuzun da bizim açımızdan büyük bir artı olduğuna inanıyorum. Biz ne kadar güçlü olursa olsun bütün rakiplerimiz karşısında 90 dakikayı zorlanmadan oynuyoruz ve oyunun temposunu istediğimiz gibi ayarlayabiliyoruz. Beşiktaş karşısında da bu konuda avantajlı olacağımızı düşünüyorum." dedi.