BIST 9.916
DOLAR 32,46
EURO 34,79
ALTIN 2.439,17
HABER /  GÜNCEL

Basılan eski BDP'li kızlara neler yapmış neler!

Siirt eski Belediye Başkan Yardımcısının cinsel istismarına maruz kalan kızlar yaşanan korkunç dakikaları anlattı

Abone ol

3 küçük kızla otomobilde basılan Siirt eski Belediye Başkan Yardımcısı Abdullatif Ç. 17 yaşındaki M.A'ya tecavüz etmiş.

Genç kız yaşadığı, "canım çok acıdı bağırmaya başladım, eliyle ağzımı kapattı' sözleriyle anlattı.

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı tarafından koruma altına alınan kızlar o anları anlattı. Tacize uğrayan ve yaşları küçük olan kardeşlerin, psikolog gözetiminde verdikleri ifadeye ulaştı.

BANA TECAVÜZ ETTİ

Abdullatif Ç.’nin kendisine tecavüz ettiğini söyleyen 17 yaşındaki M.A., '' Beni zorla öptü. Canım çok acımıştı ve bağırmaya başladım. Eliyle ağzımı kapatarak tecavüz etti. Korkmuştum ve ağlamaya başladım. Korkmamamı ve hamile kalmayacağımı söyledi. Benden çok hoşlandığını anlattı.olayları kimseye anlatmamam için para verdi. Olaydan sonra Abdullatif beni haftada bir kez kesin arıyor ve birlikte oluyorduk. Her cinsel ilişki sonrası bana para veriyordu'' dedi.

Tacize uğrayan 13 yaşındaki ikiz kardeşlerden S.A. ise, ''polis aracımızı durdurmak istedi, Abdullatif önce kaçmaya çalıştı ancak ablamın ısrarı üzerine aracı durdurdu.'' dedi.

  Eski BDP'li başkan yardımcısının taciz ettiği kızlar konuştu. Abdullatif Ç.’nin kendilerine para verdiğini ve erzak yardımı yaptığını söyleyen kızlar annelerinin bilgisi dahilinde evden çıktıklarını söyledi.

'İLİŞKİYE GİRİYORLARDI'

M.A.’nın ikiz kardeşlerinden biri olan 13 yaşındaki G.A., Abdullatif Ç.’nin ikiz kardeşiyle kendisini de taciz ettiğini şöyle anlattı:

“Abdullatif Ç. zaman zaman evimize gelir ve beni, ablamı, ikiz kardeşimi yanına alarak gezmeye götürürdü. Araç ile gezdiğimiz sırada bize yiyecek alıyor, para veriyordu. Çoğunlukla boş arazilere, İpek Yolu’na gidiyorduk. Genelde ablamla arabanın içinde yalnız kalıyorlardı. Arabanın aynasından ve camından ablamla cinsel ilişkiye girdiklerini görüyordum. Bundan yaklaşık üç hafta önce Abdullatif, annemin bilgisi dahilinde beni ve iki kardeşimi evimizin yakınlarından aldı ve Eruh yoluna gittik.

'KIYAFETLERİMİZİ ÇIKARTMAK İSTEDİ'

Ablam araç içinde kaldı. Ben ve ikiz kardeşim, Abdullatif’le birlikte araçtan indik. Araçtan uzaklaştıktan sonra Abdullatif bize üzerimizi çıkarmamızı söyledi. Biz çıkarmadık. Bunun üzerine zorla çıkarmamızı istedi. Biz çıkarmayınca kendisi kıyafetlerimizi çıkarmak istedi. Ben ve kardeşim kaçarak arabanın yanına geldik. Abdullatif daha sonra arabaya bindi ve ablamla cinsel ilişkiye girdi. Sonra da evin yakınlarına bizi geri bıraktı. Abdullatif zaman zaman evimize erzak getirir, ablama para verirdi.”

İKİ KÜÇÜK KIZLA OTOMOBİLDE BASILDI

Siirt eski Belediye Başkan Yardımcısı A.Ç. çirkin bir olayla gündemde. Başkan yardımcısı küçük yaştaki kızla cinsel ilişki esnasında aracında basıldı.

4351.20130717114303.jpg

2 kızla basılan BDP'liye şok!
BDP Genel Merkezi, çocuk yaşta iki kız kardeşe aracında cinsel tacizde bulunan Siirt Belediye Başkan Yardımcısı A.Ç.’nin partiden ihraç edildiğini açıkladı

Bakanlık o kızlar için harekete geçti
Siirt Belediye Başkan Yardımcısı Abdüllatif Ç. tarafından cinsel istismar edildiği belirtilen yaşları 13 ve 17 olan çocuklar Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı tarafından koruma altına alındı

Utanç veren tacizde anne şoku!
2 küçük kızla cinsel ilişkiye giren Siirt Belediye Başkan yardımcısı olayında, kızların annesinin de olaydan haberdar olduğu ortaya çıktı.

2 kızı taciz eden siyasetçi için flaş karar
İki kız çocuğuna cinsel istismarda bulunduğu iddiasıyla gözaltına alınıp daha sonra serbest bırakılan eski Siirt Belediye Başkan Yardımcısı Abdüllatif Ç. tutuklandı.