BIST 9.717
DOLAR 32,53
EURO 34,99
ALTIN 2.438,01
HABER /  DÜNYA

Hedefteki yeni yıldız o

Chelsea ile sözleşmesi sona eren 33 yaşındaki Fransız oyuncu Florent Malouda’yı transfer ederek sükse yapan Trabzonspor’un yeni hedefi ise L...

Abone ol

Chelsea ile sözleşmesi sona eren 33 yaşındaki Fransız oyuncu Florent Malouda’yı transfer ederek sükse yapan Trabzonspor’un yeni hedefi ise Lucas Borrios.
Trabzonspor, İngiltere’nin Chelsea Kulübüyle sözleşmesi sona eren Florent Malouda’yı özel bir uçak ile Trabzon’a getirerek taraftarını havaya sokan bordo-mavili kulüp, yeni bir flaş transfere daha imza atmaya hazırlanılyor. Borussia Dortmund’la 2 yıl üst üste şampiyonluk yaşadıktan sonra Çin’e giden Paraguaylı golcü Lucas Barrios sürpriz bir şekilde Çin ekibi Guangzhou 4 yıllık imza atmıştı. Çin’de aradığın bulamayan golcü oyuncu, sözleşmesinin fesh için kulübüyle görüşmelere başlarken, izin alamaması halinde FIFA’ya başvurarak sözleşmesini feshedeceği öğrenildi. Arjantin asıllı Paraguaylı yıldıza bir çok Alman ekibinin de teklif yaptığı öğrenildi.

ÖMER EYÜPOĞLU BAŞLAMADAN AYRILDI
Önceki gün kulübün resmi internet sitesinde Gençlik Geliştirme Koordinatörü olarak anlaşma sağlandığı duyurulan Ömer Eyüpoğlu’nun sözleşmesi yaşanan bazı fikir ayrılıkları nedeniyle karşılıklı olarak feshedildiği bildirildi.
(İHA)