BIST 10.219
DOLAR 32,25
EURO 34,76
ALTIN 2.455,68
HABER /  GÜNCEL

2 kızı taciz eden siyasetçi için flaş karar

İki kız çocuğuna cinsel istismarda bulunduğu iddiasıyla gözaltına alınıp daha sonra serbest bırakılan eski Siirt Belediye Başkan Yardımcısı Abdüllatif Ç. tutuklandı.

Abone ol

İNTERNETHABER - 2 küçük kız kardeşle cinsel ilişkiye girerken aracında basılan Siirt Belediyesi eski başkan yardımcısı Abdullatif Ç. hatırlanacağı gibi serbest bırakılmıştı.

Yapılan itirazın ardından BDP'den ihraç edilen 62 yaşındaki Abdullatif Ç. yeniden tutuklandı.

Cumhuriyet Başsavcılığı'nın itirazı üzerine Sulh Ceza Mahkemesi'nce hakkında tutuklama kararı çıkarılan eski Siirt Belediye Başkan Yardımcısı Abdüllatif Ç., Emniyet Müdürlüğü ekiplerince Kooperatif Mahallesi'ndeki evinde gözaltına alındı.Adliyeye sevk edilen Abdüllatif Ç., çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

SERBEST BIRAKILMIŞTI

Siirt'te 2 kız çocuğuna cinsel istismarda bulunduğu iddiasıyla gözaltına alınıp daha sonra serbest bırakılan Abdüllatif Ç. hakkında Cumhuriyet Başsavcılığı'nın itirazı üzerine Sulh Ceza Mahkemesi'nce tutuklama kararı çıkarılmıştı.

PARTİDEN İHRAÇ EDİLMİŞTİ

Abdüllatif Ç. ile ilgili soruşturmada mahkeme gizlilik kararı da verdi.2 kız kardeşe cinsel istismarda bulunmakla suçlanan Abdüllatif Ç.'ye BDP de tepki göstermiş, partiden ihraç edilmesine karar verilmişti.

62 yaşındaki evli ve 10 çocuk babası Abdullatif Ç., 2 küçük kızla ilişkiye girerken basılmıştı. Biri 13, diğeri 17 yaşında olan 2 kız kardeş, Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü tarafından koruma altına alınmıştı.

ANNEYİ ÖLÜMLE TEHDİT ETMİŞ

Anne polise verdiği ifadesinde kızlarından büyük olan M.A’nın uğradığı cinsel istismarın farkında olduğunu ancak Abdüllatif Çekin’in tehditlerinden korktuğu için engel olamadığını, bunun karşılığında da gıda ve giyim yardımı aldığını söyledi. Soruşturmada 17 yaşındaki M.A.’nın yanı sıra 13 yaşındaki S.A. ile K.A. adlı ikiz kardeşlerinin de tacizden mağdur olduğu ortaya çıktı. M.A. ve kızların konuşması durumunda ölümle tehdit edildiği iddia edilirken, Abdüllatif Çekin’in, kızların babasını temizlik firmasında taşeron işçisi olarak işe aldığı belirtildi. Bundan dolayı M.A. yaşanan cinsel taciz olayını 2 yıl boyunca sakladı.


BDP'li başkan yardımcısı küçük kızla basıldı!

Siirt Belediye Başkan Yardımcısı A.Ç., ’2 kız çocuğuna cinsel istismarda bulunmak’ suçlamasından gözaltına alındı.
siirt-belediye-başkan-yardimcisi-küçük-kizla-seks-yaparken-basildi.jpg

2 kızla basılan BDP'liye şok!

BDP Genel Merkezi, çocuk yaşta iki kız kardeşe aracında cinsel tacizde bulunan Siirt Belediye Başkan Yardımcısı A.Ç.’nin partiden ihraç edildiğini açıkladı.

Bakanlık o kızlar için harekete geçti

Siirt Belediye Başkan Yardımcısı Abdüllatif Ç. tarafından cinsel istismar edildiği belirtilen yaşları 13 ve 17 olan çocuklar Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı tarafından koruma altına alındı.

Utanç veren tacizde anne şoku!

2 küçük kızla cinsel ilişkiye giren Siirt Belediye Başkan yardımcısı olayında, kızların annesinin de olaydan haberdar olduğu ortaya çıktı.

Utanç veren tacizde flaş gelişme!

Siirt eski Belediye Başkan Yardımcısı Abdullatif Ç.'nin tutuksuz yargılanmasına savcı itiraz etti.