BIST 10.083
DOLAR 32,44
EURO 34,80
ALTIN 2.433,66
HABER /  GÜNCEL

Başçavuş Mehmet Erdoğan kimdir Kayseri'deki evi yasa boğuldu

ŞIRNAK'ta yaşanan kaza sonrası Kıdemli Başçavuş Mehmet Erdoğan şehit oldu. Şehit olan Kıdemli Başçavuş Mehmet Erdoğan kimdir kaç yaşında cenazesi nerede toprağa verilecek? Tüm detaylar haberimizde.

Abone ol

TÜRKİYE dün akşam Şırnak'ta yaşanan helikopter kazası sonrası yasa boğuldu. Kaza sonrası şehit olan askerler arasında Kıdemli Başçavuş Mehmet Erdoğan da vardı. Peki Mehmet Erdoğan kimdir evli mi kaç yaşında? Detaylar internethaber'de.

Şırnak’ın Uludere ilçesi Şenoba beldesinden kalkan ve yüksek gerilim hattına takılarak düşen helikopterde Kıdemli Başçavuş Mehmet Erdoğan şehit oldu. 

Şırnak'ta düşen askeri helikopterde şehit olan Başçavuş Mehmet Erdoğan'ın Kayseri'de bulunan evinde hüzün hakim.

İKİ ÇOCUĞU BULUNUYOR

Şırnak'ın Uludere ilçesi Şenoba beldesinde düşen helikopterde şehit olan 13 askerden Başçavuş Mehmet Erdoğan'ın merkez Melikgazi ilçesine bağlı Yıldırım Beyazıt Mahallesinde bulunan evine acı haber ulaştırıldı. Acı haberi alan şehit Başçavuş Mehmet Erdoğan'ın yakınları evine akın etti. Şehit Erdoğan'ın eşi ve 2 çocuğu ile beraber yaşadığı apartmana Türk bayrağı asılırken, sağlık ekibi de apartmanın önünde bekletiliyor.

Şırnak’ın Uludere ilçesi Şenoba beldesinden yaşanan helikopter kazası sonrasında 23. Sınır Tümen Komutanı Tümgeneral Aydoğan Aydın ile 2 albay, 1 yarbay, 1 binbaşı, 3 yüzbaşı, 1 üsteğmen, 2 başçavuş ve 2 uzman çavuş şehit düşmüştü.

Şırnak'ta düşen askeri helikopterin enkazı görüntülendi

Şırnak şehitlerinin isimleri! Rütbeliler kimdi işte kimlikleri