BIST 10.046
DOLAR 32,48
EURO 34,72
ALTIN 2.406,38
HABER /  GÜNCEL

İstanbul'a acı haber ulaştı Yüzbaşı Nuri Şener kimdir?

ŞIRNAK'ta yaşanan feci olay sonrası Yüzbaşı Nuri Şener şehit oldu. İstanbul'daki baba evine acı haber düşen Nuri Şener kimdir kaç yaşında evli mi? Şehit olan Nuri Şener ile ilgili tüm detaylar haberimizde.

Abone ol

TÜRKİYE'yi yasa boğan ve 13 askerin şehit olduğu kazayla ilgili araştırmalar devam ediyor. Şehit olan askerlerden biri olan Yüzbaşı Nuri Şener kimdir kaç yaşında? Nuri Şener nerede toprağa verilecek? Nuri Şener ile ilgili tüm detaylar internethaber'de.

Şırnak'ın Uludere ilçesinde düşen helikopterde şehit olan askerlerden 32 yaşındaki Piyade Yüzbaşı Nuri Şener'in İstanbul Şişli'deki baba ocağına acı haber ulaştı.

Şehidin Şişli Feriköy Mahallesi Gediz Sokaktaki baba ocağına şehadet haberini şehidin Ankara'da yaşayan eşi Melike Şener telefonla  bildirdi. Şehit haberinin ardından binaya Türk bayrakları asılırken, baba Vural Şener ve anne Fatma Şener taziyeleri kabul etti. 

GEÇİCİ GÖREV İÇİN GİTTİ

Evli ve bir çocuk babası olan 32 yaşındaki Piyade Yüzbaşı Nuri Şener'in Ankara'da yaşadığı ve yaklaşık 7 ay önce de Ankara'dan geçici görev için Şırnak'a gittiği öğrenildi.