BIST 10.046
DOLAR 32,42
EURO 34,76
ALTIN 2.420,13
HABER /  GÜNCEL

Yüzbaşı İlker Acar kimdir Balıkesir'e şehit acısı düştü!

ŞIRNAK'ta 13 askerin şehit olduğu vahim olay Türkiye'de büyük bir yasa neden oldu. Şehit olanlar arasında Yüzbaşı İlker Acar da vardı. Bir hafta önce ataması yapılan İlker Acar kimdir kaç yaşında evli mi?

Abone ol

ŞIRNAK’ın Uludere ilçesine bağlı Şenoba beldesinden havalanan Cougar tipi helikopterin yüksek gelirim hattına takılarak düşmesi sonucu şehit olan Muhabere Yüzbaşı İlker Acar’ın (37) Hatay’ın İskenderun ilçesinde yaşayan eşine acı haber verildi. Şehit İlker Acar'ın cenazesi baba ocağı Balıkesir'de toprağa verilecek. Bir hafta önce ataması yapılan Yüzbaşı İlker Acar kimdir?

Şırnak'ta askeri helikopterin düşmesi sonucu şehit olan Yüzbaşı İlker Acar'ın Balıkesir'deki babaevinde yas var.Şehit Acar'ın, merkez ilçe Karesiye bağlı Paşaalanı Mahallesi'de yaşayan annesi Nurdane Acar'a acı haberi, Karesi Kaymakamı Abdulkadir Demir ve askeri yetkililer verdi.

BABASINI KANSERDEN KAYBETTİ

Babası Süleyman Acar'ı 10 yıl önce kanserden kaybeden şehidin, Balıkesir merkez Karesi ilçesi Paşaalanı Mahallesi'nde yaşayan annesi Nurdane Acar'a acı haber İlçe Kaymakamı Abdulkadir Demir ve askeri yetkililer tarafından verildi. Büyük Türk bayrağı asılan şehidin annesinin evine yakınları ve komşuları taziye ziyaretinde bulundu.

BİR HAFTA ÖNCE ATANDI

Şehidin iki çocuk babası olduğu ve yaklaşık bir hafta önce İskenderun 39'uncu Mekanize Piyade Tugay Komutanlığından Şırnak Şenobay Tugay Komutanlığına atandığı öğrenildi. Şehit Yüzbaşı İlker Acar'ın naaşının Balıkesir'de toprağa verileceği belirtildi.