BIST 10.046
DOLAR 32,41
EURO 34,81
ALTIN 2.410,87
HABER /  GÜNCEL

Albay Gökhan Peker kimdir İstanbul'daki evine acı düştü!

ŞIRNAK'ın Uludere ilçesine bağlı Şenoba beldesinde yaşanan feci olay sonu Albay Gökhan Peker şehit oldu. Peki Gökhan Peker kimdir nereli kaç yaşında nerede yaşıyor? Gökhan Peker'in çocuğu var mı tüm detaylar haberimizde.

Abone ol

TÜRKİYE dün yaşanan vahim olayın şokunu atlamadı. Şırnak'ın Uludere ilçesine bağlı Şenoba beldesinde gerilim hattına takılıp düşen helikopter sonrası 13 asker şehit oldu. Şehit olan askerler arasında Albay Gökhan Peker de vardı. Peki Gökhan Peker kimdir aslen nereli? 

Şırnak'ta askeri helikopterin düşmesi sonucu şehit olan Piyade Kurmay Albay Gökhan Peker'in Çatalca'daki evine acı haber ulaştı. Şehit albayın Çatalca Ferhatpaşa Mahallesi Ferhatpaşa Caddesi'ndeki evine gelen Merkez Komutanlığında görevli bir albay, ailesine şehadet haberini verdi.

Daha sonra şehidin evi ile çevresindeki binalara Türk bayrakları asıldı. Yakınları ve komşuları aileye taziye ziyaretinde bulundu. Çatalca Belediye Başkanı Cem Kara ve İlçe Emniyet Müdürü Bülent Çelik ile askeri yetkililer de eve gelerek taziyelerini iletti.

İKİ ÇOCUK BABASI

Şehidin iki çocuk babası olduğu, naaşının Çatalca'ya getirilerek Nakkaş Mahallesi'ndeki aile kabristanında toprağa verileceği öğrenildi.

Şırnak'ta düşen askeri helikopterin enkazı görüntülendi

Şırnak şehitlerinin isimleri! Rütbeliler kimdi işte kimlikleri